Ünlü oyuncu çift Özgü Kaya ile Burak Serdar Şanal’ın ayrıldıkları iddiaları gündemlerde yerini aldı. İkili sosyal medya hesaplarından beraber oldukları fotoğrafları sildiler fakat ayrıldıkları hakkında henüz ikiliden herhangi bir açıklama gelmedi.

İkili 2 sene öncesinde birlikte rol aldıkları ‘ Kimse Bilmez’ dizisinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan Özgü Kaya ile Burak Serdar Şanal çiftinden ayrılık haberi geldi. Ünlü oyuncuların ayrıldığı gündemlere düştü. En son gecen sene Aralık ayında kameralara birlikte yakalanan ikilinin, sosyal medya platformundan beraber oldukları resimleri kaldırmaları ile ayrılık dedikodusu yayılmaya başladı.

Çift Ayrıldı Dedikoduları

Resimler kalkmasına rağmen ikili hala bir birlerini instegram hesapları üzerinden birbirlerini takip etmeyi bırakmadılar. Şanal ile Kaya çifti geçtiğimiz senenin Ağustos ayında beraberliklerinin 1.yıl dönümünü kutlamışlardı.

Çeşme’de tatil yapan çift birlikte bir mavi tur yaparken bir fotoğraf çekindiler ve Özgü Kaya instegram hesabından” Nice senelere, nice sonsuz mavilere sevgilim” notu ile paylaşmıştı.

Aynı fotoğrafa Burak Serdar Şanal ise şu sözlerle yanıt vermişti; “ Hayatımın geri kalanı sana armağanım olsun hayatına... Daha nice güzel anılar biriktirmek dileği ile... İlk senemiz kutlu olsun sevgilim” dedi.

Ne Dediler?

İkili 2 sene öncesinde birlikte rol aldıkları ‘ Kimse Bilmez’ dizisinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan Özgü Kaya ile Burak Serdar Şanal çiftinden ayrılık haberi geldi. Ünlü oyuncuların ayrıldığı gündemlere düştü. En son gecen sene Aralık ayında kameralara birlikte yakalanan ikilinin, sosyal medya platformundan beraber oldukları resimleri kaldırmaları ile ayrılık dedikodusu yayılmaya başladı.  Çeşme’de tatil yapan çift birlikte bir mavi tur yaparken bir fotoğraf çekindiler ve Özgü Kaya instegram hesabından” Nice senelere, nice sonsuz mavilere sevgilim” notu ile paylaşmıştı. Aynı fotoğrafa Burak Serdar Şanal ise şu sözlerle yanıt vermişti; “ Hayatımın geri kalanı sana armağanım olsun hayatına... Daha nice güzel anılar biriktirmek dileği ile... İlk senemiz kutlu olsun sevgilim” dedi.