İngiltere Kraliyet ailesinden ani bir kararla ayrılan Prens Harry, hayatını anlatan bir kitap yazacak. Kitabından elde edeceği gelir dudak uçuklattı!

İngiliz Kraliyet ailesinden ayrıldıktan sonra gündemden düşmeyen Prens Harry ve eşi Meghan Markle, bu kez de bir kitapla gündemde. Zor dönemlerini kaleme alacak olan 36 yaşındaki Harry, kitabından 20 milyon dolar kazanacak.

ABD'de eşiyle yeni bir düzen kuran Prens Harry, geçtiğimiz mart ayında bir televizyona röportaj vermişti. Prens Harry, Kraliyet ailesinin doğacak bebeklerinin ten rengi hakkında endişeli olduğunu dile getirmiş ve sitem etmişti.

Sussex Dükü, bu röportajla İngiltere'nin gündemine bomba gibi düşmüştü. Başından geçenleri kaleme almaya karar veren Dük'ün kitabı, Penguin yayınevi tarafından 2022 yılının sonunda yayınlanacak. Yayınevi, kitabı 'samimi ve içten' olarak tanımladı.

Yaşadıklarını kitaplaştıracak olan Harry, yayınevinden 20 milyon dolar civarında gelir elde edecek. Harry'nin neredeyse bir yıldır anılarını yazdığı söylenmişti. Kitapta Harry'nin deneyimleri, maceraları, kayıpları ve hayat derslerinin yer alacağı belirtildi.

Editör: TE Bilişim