Kanal D ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Sadakatsiz, Çarşamba akşam saat 20.00 ‘de sevenleri ile buluşmaya devam ediyor. Melis Seze, Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Burak Sergen ‘in boş rol oynadığı dizide korona virüs problemleri yaşanıyor.

Son zamanlarda dizi setlerinde sıkça yaşanan korona virüs sorunu, bu defa da Sadakatsiz dizisine uğradı. Dün akşam saatlerinde evinde rahatsızlaşan Burak Sergen, Çağırılan ambulans ile hastaneye götürüldü. Oyuncu Liv Hospital hastanesinde yatmaktadır. Burak Sergen Dizide Haluk karakterine hayat vermektedir.

Burak Sergen ‘in solunum problemi yaşadığı için yoğum bakıma alındığı haberi geldi. Hastaneye sevk edildiğinde fazlaca bitkin ve halsiz olduğu gözlerden kaçmadı. Burak Sergen ‘in yapılan testler sonucunda korona virüse yakalandığı anlaşıldı.

Sadakatsiz dizi setinde sürekli testler yapıldığı ve önlemlere titiz bir şekilde uyulduğu bilinmektedir. Üstelik sette Burak Sergen ‘e yapılan testlerin negatif çıktığı söylenmişti. Fakat gazeteci Birsen Altuntaş ‘tan gelen bilgiye göre, Burak Sergen korona virüse yakalandı.

Sadakatsiz dizisinin bu hafta yayınlanacak 27. Bölümünde Burak Sergen ‘in olmayacağı bilgisi geldi. Başarılı oyuncu 2 hafta karantinaya alınacak.

Editör: TE Bilişim