Başarılı oyuncu Berkay Ateş’in gönlünü kime kaptırdığı ortaya çıktı! Gönlünün sultanı filenin sultanı çıktı…

Ünlü oyuncu Berkay Ateş, 2021’de rol aldığı Show TV’deki Alev Alev dizisinin ardından bu sezon Kanal D yapımlarından Sadakatsiz’in kadrosuna katıldı.

Dizide Aras rolünü üstlenen yakışıklı oyuncu, Cansu Dere’nin hayat verdiği Asya karakterinin hayatına girdi. Berkay Ateş’in dizide gerçek aşkı bulduğunu izleyenler ünlü oyuncunun özel hayatını da merak ediyor. Ünlü oyuncu özel hayatında da aşkı buldu.

Milli voleybolcumuz Simge Aköz ile geçtiğimiz yıl aşk yaşadıkları ortaya çıkan çift, bir arkadaş ortamında yan yana görüntülenmiş ve aşk iddialarına herhangi bir yorum yapmamıştı.

Ünlü çift, Arnavutköy’deki bir mekana girerken görüntülenmişti. Basını gördüklerinde ise mekana ayrı ayrı giriş yapmışlardı. Mutlu çift artık birlikteliklerini gizlemiyor. Simge Aköz sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla göğsünü gere gere mutluluklarını duyurdu.

Berkay Ateş’le birlikte bir mekanda gülerken çekilmiş fotoğraflarını Instagram’dan paylaşan milli voleybolcu Simge Aköz bu fotoğrafın altına , ‘İyi ki ‘ notunu düştü. Berkay Ateş ise bu yoruma cevaben ‘İyi ki’ yazarak sevgilisine jest yaptı. Dizi çekimlerine ara verildiğinde sevgilisini sahada izleyeme giden Berkay Ateş, yeni yıla da yakın arkadaşları ve sevgilisiyle birlikte girmişti.

Simge Aköz’ün sevgilisi ile birlikte olduğu son paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni alırken çiftin pek çok seveni fotoğrafın altına, ‘Maşallah’ yazdı.

Editör: TE Bilişim