Fox TV ‘nin sevilen dizisi Savaşçı 5. Sezonu ile dün akşam ekranlara geldi. 100. Bölümü yayınlanan Savaşçı dizisinin hayranları tekrar dizinin başlaması ile çok mutlu oldu. Değişen kadrosu ve güçlü senaryosu ile beraber aksiyon sahnelerinde çok büyük emek harcandığı dikkatlerden kaçmadı. Dizinin sevenleri Savaşçı ’nın tekrar ekranlara gelmesinden çok memnun. Fakat dizinin sevenleri bir eksiklik olduğunu düşünüyor. Aynı şeyi düşünen dizinin sevenleri sosyal medya hesaplarından da bu eksikliği duyurmak istedi.  Diziden 4. Sezonda ayrılan oyunculardan birisi Emre Durmuş karakterine can veren Uğur Biçer idi… Galip rolünü oynayan Bahadır Vatan oğlu ‘da dizinin 76. Bölümünde ayrılmıştı.

Savaşçı dizisinin yetmiş altıncı bölümü izleyenlerin hafızasından hiç silinememişti. Çünkü Galip ve Emre o bölümde şehit olup diziye veda etmişlerdi.

Astsubay Galip ve Astsubay Emre, Savaşçı dizisinin en sevilen karakterleri idi. Diziyi izleyenler onlar olmadan diziden tat alacağını düşünemiyordu. Emre ve Galip ‘in sahnelerini özellikle bekliyorlardı. 5. Sezonu ile ekranlara gelen Savaşçı dizisi başlarken Galip ve Emre ikilisinin olmayışı, diziden ayrılma sahnelerini hatırlayan izleyiciler bu konuda yakındı.

Editör: TE Bilişim