Güzel oyuncu Sedef Avcı'dan hayranlarına anlamlı doğum günü mesajı...

22 Ocak'ta doğum günü olan Sedef Avcı, hayranlarına sosyal medyadan anlamlı bir mesaj yolladı. Takipçilerine seslenen güzel oyuncu, kendisi için hediye istemediğini, onun yerine otizmli çocuklara bağış yapılmasını diledi.

Sosyal Medya Hesabından O Notu Paylaştı

“Canım dostlarım, 22 Ocak benim doğum günüm. İçimdeki çocuğu bir yaş daha büyütüyorum. Sizlerden bu yıl bir dileğim var. Gelin hep birlikte otizmli çocuklara umut olalım. Ben kendi doğum günümü otizmli çocuklara hediye etmek istiyorum. Siz de benim adıma onlara destek olursanız bana en güzel hediyeyi vermiş olursunuz. Doğum günüm, otizmli güzel yavrularımıza şifa, umut olsun.”

Sedef Avcı Kimdir?

22 Ocak 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Kocaeli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Bölümü mezunudur. Mahşeri Cümbüş ekibinden ve İpek Bilgin'den oyunculuk üzerine eğitim almıştır. 1997 senesinde katıldığı Elite Model Look Türkiye güzellik yarışmasının birincisidir. 2001'de ise Miss Turkey yarışmasında 2. seçilmiştir. Miss Universe'de ülkemizi temsil etmiştir. İlk oyunculuk deneyimini 2007 yılında Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolde yer aldığı Menekşe ile Halil dizisinde yaşamıştır.

1,79 m boyunda, 54 kg ve Kova burcudur.

Arka Sokaklar, Bedel, Yaprak Dökümü, Son Destan, Ezel, Mazi Kalbimde Yaradır, Evlat Kokusu, Payitaht Abdülhamid gibi sevilen dizilerde rol almıştır.