6 yıllık birlikteliğinin sonucunda nikah masasına oturan ikilinin düğünü adeta göz kamaştırdı. Ciğerci uzun süredir bugünün hayalini kurduğunu ve sonunda bu hayalinin yerine geldiğini dile getirdir. Herkesin çok kötü yorumlarda bulunduğunu fakat hiçbir şekilde umrunda olmadığını dile getiren Ciğerci ‘’insanlar başkasının mutlu olmasını istemiyor’’ yorumunda bulundu. Trans olduğu için evlenmesinin çok kötü bir şekilde eleştirildiğinin ancak artık bunu dikkate almadığını da dile getirdi.

Nikah masasında duygusal anlar yaşayan Selin Ciğerci’nin düğününe birçok ünlü isim de katıldı. Düğünün ardından ürekli resim paylaşmaya devam eden elin Ciğerci bu ke de farklı bir haberle gündeme geldi. Futbolcu olan kocaının küçük bir akatlık nedeniyle htaneye kaldırılmaı ve onu ayaklarından öpmesi büyük yankı uyandırdı.

Selin Ciğercinin Düğününe Hangi Ünlüler Katıldı?

Soyal medya fenomenliğinin yanı sıra sanat camiasında da oldukça sevilen Selin Ciğerci’yi sanatçılar bu mutlu gününde de yalnız bırakmadı. Aralarında Alişan, demet Akalın, Özlem Tekin, Işın Karaca, Buse Varol gibi pek çok ünl isim akın etti. Ciğerci’nin nikah şahidi ise yakın dostu Demet Akalın oldu. Yaklaşık 40 kilo ağırlığında bir gelinlik tercih eden Ciğerci büyük ilgi toplayarak adeta göz kamaştırdı.Organizasyonun muazzam olduğu düğün için Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çifti yaklaşık 175 bin TL harcadı. Düğün Swiss otelde yapılırken etraftaki ışıltılı organizasyon adeta göz aldı. Katılan davetlilerin de dekolte yarışına girdiği düşünüldü. Tüm kadın sanatçılar düğün kombini çin derin yırtmaçlı ve derin göğüs dekolteli kıyafetler tercih etti. Ciğerci’nin baabsının taktığı kalın altın kemer ise uzun süre magazine ve sevenlerine konu oldu. Bu görkemli düğünün dedikoduları uzun süre gündemde kalacak gibi görünüyordu ki Ciğerci gündemi değiştirmekte geç klmayarak kocasını ayaklarından öperek bunu oyal medya hesabı aracılığıyla tüm takipçilerine sundu. Takipçilerini ikiye bölen bu görüntü ünlüler tarafından da çok fazla eleştiri aldı.