Kiraz Mevsimi dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ünlü çift nişanlandı. Serkan Çayoğlu, Özge Gürel’i istemeye gitti. İşte nişan töreninden kareler…

Oyuncu çift Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel, sonunda erdi muradına… Türkiye’nin en sevilen ünlü çiftlerinden Özge Gürel- Serkan Çayoğlu çifti nişan yüzüklerini taktı. Dün aile arasında düzenlenen tören ile evlilik yolunda ilk adımı atan çiftin hayranları bu karelere bayılacak.

Uzun yıllardır gözlerden uzak bir ilişki yaşayan çift hakkında pek çok defa ayrılık iddiaları gündeme gelmişti. İkili, iş yoğunluğu sebebiyle düğünü ertelemek zorunda kaldıklarını açıklıyordu. Çayoğlu, dün sevgilisi Gürel’i baba evine giderek ailesinden istedi. Kahve içme ritüeli ve yüzüklerin takıldığı o anlar sosyal medyadan paylaşıldı. Hayranları bu karelere beğeni yağdırdı.

Serkan Çayoğlu, nişan yüzükleri takıldıktan sonra Instagram hesabından Özge Gürel’in kahveyi getirdiği o anın fotoğrafını ‘Kahve terletti’ mesajıyla paylaştı. Ünlü çift Eylül ayında İtalya’da evlenecek.


Editör: TE Bilişim