Yaklaşık bir senedir çok güzel bir ilişki yaşayan Sıla Gençoğlu ve Hazer Amani ikilisi bugün kıyılan nikahla dünya evine girdi.

Lüks bir mekanda yapılması planlanan nikah töreninde Sıla Gençoğlu basın mensuplarını nikahta istemedi. Fakat bir şekilde nikahın kıyılacağı mekan ifşa oldu. Bunun üzerine Sıla Gençoğlu flaş bir karar vererek nikahı kendi evinde yapmaya karar verdi.

Birçok ünlü ismin katıldığı nikah töreninde Hazer Amani’nin nikah şahitliğini ünlü komedya Beyazıt Öztürk’ün yapması dikkat çekti. Sıla Gençoğlu’na ise menajeri ve müzik direktörü nikah şahitliği yaptı. İkilinin nikahını Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu kıydı.

Nişantaşı’nda Yemek Yiyecekler

Sıla Gençoğlu ve Hazer Amani çiftinin evde kıyılan nikah töreninin ardından yakın dostlarından oluşan 100 kişilik bir grubu yemeğe götüreceği de öğrenildi. Nişantaşı’nda bulunan Alancha Restaurant'ta verilecek olan yemekte menüler ünlü şeflerin elinden özel olarak hazırlanacak. Verilecek olan yemekten sonra ise ikili balayı amaçlı İtalya’nın Roma şehrine uçacak.