Ünlü çiftin boşanma davası 15 dakikada sonlandı. Sıla ile Hazer Amani şok bir kararla bugün boşandı...

Geçtiğimiz yıl Ocak ayında dünya evine giren ünlü şarkıcı Sıla ile ünlü şef Hazer Amani'nin bugün Bodrum'da boşandığı öğrenildi. Ünlü çift yakın zamanda anne-baba olmuştu. Peki, ünlü çift neden ayrıldı? İşte detaylar...

Bodrum'da adliye çıkışı görüntülendiler. Sıla, yakın dostları ile adliye binasından çıkarken, Hazer Amani'nin binadan tek başına çıktığı görüldü. Sosyal medyadan sürekli mutluluk pozları veren ve imrenilen çift, geçtiğimiz haftalarda boşanmayla ilgili sosyal medyadan bir açıklama yapmıştı. O açıklamada, “Boşanma kararı aldığımız doğrudur. Bu kararın, yansıtılan haberlerle ilintisi olmadığı gibi, dostluğumuzun kıymeti bakidir.” ifadeleri yer almıştı.

Sıla'nın adliyeye avukatı Mehtap Kaya ile erken saatlerde geldiği görüldü. Amani ise davaya 5 dakika kala binaya giriş yaptı. 10.00'te başlayan boşanma davası 15 dakika sürdü. Tek celsede anlaşmalı olarak boşandılar.

Muhabirlerin sorusu karşısında sadece teşekkür ederek yanıt veren güzel şarkıcı, hızlı adımlarla adliyeden uzaklaştı. Hazer Amani ise "Söyleyecek bir şey yok" ifadesinde bulundu.

Editör: TE Bilişim