Songül Karlı hakkında çıkan iddialar magazin gündemlerinde bomba etkisi yarattı. Songül Karlı ile 2017 de evlilikleri sonlanan Metin Yüncü’nün eski eşi Mediha Ersoy, konuk olduğu bir canlı yayında “ Ailecek sohbet ederken eşime bakışları değişikti” ifadelerini kullandı. İki kişi hakkında koruma kararı aldıran ünlü şarkıcıdan bu konu hakkında yanıt geldi.

Eşime bakışları değişikti

Mediha Ersoy seneler sonra sessizliğini bozdu. Uçankuş TV canlı yayına konuk olan Mediha Ersoy, Songül Karlı ile alakalı çarpıcı açıklamalarda bulunarak, ünlü şarkıcıyı yuva yıkan biri olarak ilan etti. Şu açıklamaları yaptı;

“ O bizim aile dostumuzdu. Ailecek oturup sohbet ederken bile eşime bakışları değişikti. Bana bir mesaj geldi ‘ Eşin seni Songül Karlı ile aldatıyor’ diye. Hiç konduramadım. Biz evliyken beraberliklerini sürdürmüşler. İnanmadım fakat araştırdım, o mesajı atan kişi abisiymiş. Ya abisi ya da kendi attı, bence atak kişı Songül Karlı’ydı” ifadelerini kullandı.

Songül Karlı’dan yanıt geldi

Songül Karlı kendine yapılan iddialara karşı Mediha Ersoy’a cevabını sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile yanıt verdi. 47 yaşındaki ünlü şarkıcının avukatı, “ Bir televizyon programında kamuoyunu kandırmaya yönelik algı çalışmalarına itibar etmiyoruz, söz konusu olan iddialar gerçeği yansıtmadığını beyan eder, şüpheli Metin Yüncü ve Mediha Gülcan Ersoy’a karşı Beykoz Aile Mahkemesi’nden koruma kararı alındığını söylemek isteriz” açıklamalarını dile getirdi.

Meşhur olma derdindeler

Magazine konuşan Songül Karlı, “ Adam yok adam. Yaşadığım sitede pek çok manken, şarkıcı, oyuncu var hepsi de yalnız. Bir sürü güzel ve çalışan bayan var fakat adam yok. Erkekler çok iyi tiyatrocu. Hepsi oynuyor. Bir çok ünlü bayanla beraber olmak ve skor yapma peşindeler. En son eşim bile meşhur olma peşindeydi” dedi.

Seneler önce bir evlilik programı sunan ve Metin Yüncü ile canlı yayında evlenen Songül Karlı, eski eşi ile reytingler için evlendiğini söylemişti.

Eski eşi tarafından dolandırılarak bütün mal varlığını kaybettiğini iddia eden Songül Karlı, “ Sunuculuğunu yaptığım program 89.olunca yapımcı geldi, ‘ Artık evlenmelisin’ dediler ve olay böyle gelişti. Yoksa Metin Yüncü tanıdığım, sevdiğim ve çok gördüğüm birisi değil. 4 senelik süren evliliğimizde bir sene bile evde kalmadı, 40 defa eşyalarını kapıya koydum” ifadelerini kullanmıştı.