Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban, çocukluk ve ilk gençlik yıllarını anlattı. İşte, Balaban'dan samimi itiraflar...

YouTube'da yayınlanan “Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet” programına konuk olan İsmail Balaban, soruları yanıtladı. Survivor 2021 şampiyonu güreşçi İsmail Balaban'ın açıklamaları...

-Survivor'a katılırken hedefim şampiyonluktu. Buna da ulaştım. Yarışmada elimden geleni yaptım, halkın takdirini kazanıp şampiyon oldum. Çok mutluyum.

-Survivor, benim için hayatın kısatılmışı gibi bir şeydi. Adaya bir anda bırakıldık. Orada kalma, yaşama mücadelesi. Psikolojik savaş, parkurlar... Gerçekten çok zordu.

-Güreş benim her şeyim. Öfkemi hep kontrol ettim. Bana göre öfkesini yenen güreşçi en iyi güreşçidir. Sonuçta insanların psikolojinize oynadığı ortada. Bunun için sabrettim.

-Pirinç ve hindistan cevizi ile geçmiyor. Beni özlem çok zorladı. İnsan ilişkilerinde zorlandım. Takım içinde anlaşamadığım insanlar olsa da bunu yansıtmamaya çalıştım.

-En çok Çağrı abiye kırgınım. Ondan beklemiyordum çünkü.

-Özel hayatımda asla görüşmeyeceğim direkt Dora. Kızgınım. Yaptığı hareketler ve kelimeler tahriğe yönelik.

-En yakın dostum Batuhan'dı. Onunla abi kardeş gibiydik. Aile içinde olan ufak tefek şeyler oldu.

-Açlığın zorluğunu öğrendim. Aç insan her şeyi yapar gördüm. Ailenize ulaşma imkanınız yok. Düşünmek için zamanınız çok.

-Ailemizde spor geçmişi olan biri yok. Küçükken köyde bağ bahçede çalışıyoruz. Çocukluktan beri yevmiye ile çalışan bir aileydik. Liseyi bitiremedik. Bir anda güreşin içinde bulduk kendimizi. Açıktan lise okuyup, ikizimle üniversiteyi bitirdik. Adnan Menderes Üniversitesi'nden sonra yüksek lisansı da bitirdim. Şimdiki hedefimiz akademisyenlik.