Televizyonların sevilen yarışma programı Survivor başladıktan kısa süre sonra diskalifiye şokuyla sarsılmıştı. Sakatlıkları sebebiyle yarışmaya devam edemeyen Şaziye İvegün Üner ve Uğur Pektaş’ın yerine gelecek yeni yarışmacılar nihayet açıklandı.

Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamada Survivor Adasında Ünlüler takımında yarışacak yeni iki isim İrem Akın ve Erman Altıkardeş oldu. Survivor yarışmasına katılacak adaylar uzun bir eleme dönemi yaşıyor ve binlerce kişinin arasından seçilerek yarışmaya katılmaya hak kazanıyor. Bu aşamalarda yarışma kadrosuna girmeyi kılpayı kaçıran bazı isimler ise yedek yarışmacı ünvanını alarak olası bir erken diskalifiye ya da farklı durumlar için hazırda bekliyor. Erman Altıkardeş ve İrem Akın da bu yedek yarışmacılar arasında yer alıyordu. Acun Ilıcalı’nın kararı doğrultusunda yeni iki yarışmacı da Survivor Adasına dahil oldu.

Erman Altıkardeş kaleci olarak futbol kariyerini sürdüren bir isim olarak ön plana çıkıyor. Diğer yeni yarışmacı İrem Akın ise bayrağımızı temsil eden 22 yaşında bir boksör. İki yarışmacının da Survivor Adasına renk ve rekabet getirmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilişim