Survivor Atakan, daha önce de Survivor’a katılmış ve şampiyonluk elde etmiştir. Survivor 2022 All Star yarışmacısının hayatı merak ediliyor. Peki Atakan Arslan kimdir?

Survivor 2022 Ünlüler takımından Gönüllüler’e transfer olan Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan kimdir sorusu merak ediliyor. Başarılı yarışmacı daha önce 2016 yılında Survivor’a katılıp şampiyonluk kupasını kaldırmıştı.

Survivor Atakan Kimdir? Çağan Atakan Arslan Biyografisi!

Avatar Atakan, Survivor All Star 2022 sezonunun en iddialı yarışmacılarından biri. 2016 Survivor şampiyonu olan Avatar, 2017 yılında Serap Korkmaz ile evlenmiştir. Leon Aslan adını verdiği bir oğlu vardır.

1989 yılında Sivas’ta dünyaya gelmiştir. Spor hayatına basketbol oynayarak başlamış, 17 yaşına geldiğinde alanını değiştirerek dövüş sporlarına geçmiştir. Parkur rekoru kırıp okul birincisi olarak, Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'na girmiştir. Survivor Atakan, 2008 yılından beri kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında yer almaktadır.

2011’de büyük bir derece elde ederek Muay Thai Dünya Şampiyonu olmuştur. Bu kategoride büyük erkeklerde Türkiye’ye ilk altın madalyayı getiren sporcu olmuştur. 2015 yılında Glory 20 Dubai'de Chad Sudgen ile karşılaşmıştır.

Mix Fight Gala etkinliğinde 81 kilo dünya şampiyonluk maçında Kevin Brenda'yı yenmiştir. Marco Pique ile dövüşmüş ve 3 raunt sonunda rakibini yenerek bir kez daha altın kemerin sahibi olmuştur. Çağan Atakan Arslan, 2016 yılında Söz dizisinde rol almıştır.

Survivor 2016’dan sonra sevgilisi Serap Korkmaz ile evlenmiş ve bir çocuk sahibi olmuştur.

Editör: TE Bilişim