TV8'in sevilen yarışmasını takip edenler final beşlisini ve şampiyonu merakla bekliyor. Aynı zamanda Survivor şampiyonu ne kadar para alacak sorusuna yanıt aranıyor.

Survivor 2022 All Star'da finale sayılı günler kaldı. Temmuz başında 2022 All Star şampiyonu belli olacak. Peki, şampiyon kim olacak ve ne kadar para kazanacak? İşte merak edilenler...

SURVİVOR 2022 ŞAMPİYONLUK ÖDÜLÜ NE KADAR?

Survivor birincisi kaç para alacak? Survivor All Star şampiyonluk ödülü ne kadar?

Geçtiğimiz yıllarda Survivor’da şampiyon olan isimlere 500 bin lira ödül verildiği iddia ediliyordu. Ancak ne bu iddia resmi olarak doğrulandı, ne de bu seneki büyük ödül açıklandı. 2022 Survivor All Star şampiyonuna para ödülü verilip verilmeyeceği ise daha belli değil. Acun Medya tarafından hazırlanan programda birinci olanın yolu açık oluyor. Ün kazanan şampiyonlar daha fazla projede yer alma şansı yakalıyor. Dolayısıyla, Survivor şampiyonu olmak zaten başlı başına paha biçilemez bir ödül olarak görülüyor.

Survivor bu yıl All Star formatında izleyicisi ile buluştu. Ünlüler ve gönüllüler takımlarında birbirinden güçlü ve iddialı isimlerin şampiyonluk hayalleri kurduğu serüvende sona doğru geliniyor. Survivor 2022 büyük finaline doğru ve finalde, izleyiciler favori yarışmacılarını SMS oyları ile desteklemeye devam ediyor.

2022 yılında Survivor All Star şampiyonluk ödülüne dair henüz resmi bir açıklama gelmedi.