Acun Ilıcalı'nın ekibinde bulunan ve Survivor bünyesinde çalışan 24 yaşındaki Alper Baycın, Las Terrenas bölgesinde uğradığı saldırı sonrasında kalbinden bıçaklandı ve hayatını kaybetti.

Bölgede yaşanan olayda çantasını bırakmak istemeyen 24 yaşındaki Alper Baycın, çantasını bırakmayınca 2 saldırganın bir tanesi tarafından kalbinden bıçaklandı. Aniden kan kaybı dolayısı ile hemen ambulans ekipleri aranmasına rağmen yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Baycın, saldırı sonrası hayatını kaybetti.

Acun Ilıcalı Hem Instagram Hesabından, Hem Survivor Sonrası Canlı Yayında Açıklama Yaptı

Acun Ilıcalı ise Instagram hesabından olayı doğruladı ve çok üzgün olduklarını, Alper Baycın'ın ailesine başsağlığı dilediğini açıkladı.

Hemen ardından saatler 23.30'u gösterdiği sırada Survivor bant yayınından sonra canlı yayına geçen TV8 yayınında canlı açıklama yapan Ilıcalı, yaşanan durumdan dolayı üzgün olduklarını ve daha fazla konuşamayacak olduklarını açıklayarak konu ile ilgili olarak durumu tekrar doğruladı.

Saldırganların ise olaydan kısa süre sonra yakalandığı ve ülke yasalarınca gerekli işlemlerin yapılmaya başlanacak olduğu öğrenildi.

Editör: TE Bilişim