Ķim ne demiş? Kim kimle? Magazin dünyasında kısa bir tur yapalım...

Aşk pozu

Tamer Karadağlı ve sevgilisi Iraz Yıldız’ın aşkları hız kesmeden devam ediyor. 24 yaşındaki genç piyanist Iraz Yıldız, Tamer Karadağlı ile arabada çekindiği fotoğrafı instegram hesabın paylaştı. İkilinin mutluluğu gözlerinden belli oluyordu.

Deniz Çakır ‘ Çok heyecanlıyım’

Deniz Çakır yeni bir dizi ile ekranlarla buluşmaya hazırlanıyor. Etilerde görüntülenen ünlü oyuncu, sık sık saç sitilini değiştiren oyuncu bu defa hem saç sitiliyle hem de derin dekoltesi ile dikkatleri çekti. Deniz Çakır yöneltilen soruya şöyle cevap verdi; “ Yeni dizi için çok heyecanlıyım. Bu aralar yalnızca diziye odaklanmış durumdayım” ifadelerini kullandı.

Burcu Esmersoy’ dan şaşırtan cevap

Önceki gün Nışantaşı’nda objektiflere takılan Burcu Esmersoy, geçen hafta 14 Şubat planının ne olduğunu soran muhabire; “ Benle ilgili bir planı olan varsa bana haber versin” diyen Esmersoy’un geçen haftaki bu sözü olay olunca şu şekilde yanıt verdi; “ Ben şaka yaptım. 14 Şubat’ta çalışıyorum. O gün herkes istediği kişiyle bir arada olsun” Konuşma sırasında başka bir muhabir şu soruyu sordu” Sevgililer günümde bir arada olmak istediğiniz ama bir araya gelemediğiniz bir oldu mu” diyen muhabirin sorusuna Esmersoy soru ile yanıt verdi” Sence öyle bir durum mümkün mü” dedi.

Karda Aşk yaşadılar

Erciyes’te kar tatili yapan Berkay Hardal ve Dilan Hardal ikili çekindikleri romantik pozlarını sosyal medya hesabı olan instegramdan paylaştılar. Ünlü oyuncu çifte takipçileri “ Çok güzelsiniz” yorumu yaptılar.

Mesafeyi koruyarak selfi çekindi

Önceki gün Arda Turan İstinyepark’taydı. Yalnız başına alış verişe gelen Arda Turan Markalar Sokağı’nda yer alan Beymen mağazasından alış veriş yapan Turan, Galatasaray  taraftarlarının büyük ilgisiyle karşılaştı. Hayranlarınım isteğini kırmayarak mesafeyi koruyarak selfi çekindi.

Editör: TE Bilişim