Acun Ilıcalı Türkiye’ nin zenginlerinden biri kırmızı alarm çalmaya başladı. Yaptığı projelerle dikkatleri üstüne çekmeyi başaran başarısı Acun Ilıcalı sonunda dibi gördü çaresiz. Ününü tüm dünyaya duyuran Ilıcalı sıkıntılarda.

TV8 Batıyor mu?

Ilıcalı yapmış olduğu programlar, diziler ve yarışmalarla TV8’ e can getiren reytinglerde her dönem ilk üçe girmeyi başaran. Yenilikçi ruhu ve farklı bakış açısıyla kanalına kazandırdıkları tahmin edilemez boyutta.  Ünlü televizyoncu sadece kendisi değil aynı zamanda ekibiyle de Uğraş veren Ilıca son noktaya geldi.

Yeni kanal anlayışıyla TV8’ de büyük işlere imza atan Ilıcalı Survivor ve MasterChet ile dikkatleri üzerine topluyor. Kırmızı oda ve kanalında yer vermiş olduğu doğduğun ev kaderindir dizileri de büyük beğeni topladı.Zon zamanlarda oldukça fazla yatırım yapan başarılı iş adamı Acun Ilıcalı ile ilgili neredeyse hergün farklı bir habr yayınlanıyor. Ilıcalının son yaptığı yatırımlar ile birlikte istediğinhi alamadığı ve batmanın eşiğinde olduğu oldukça fazla dillendiriliyor.