Hayat Bilgisi dizisinin Arif’ i Ümit Erdim  verdiği 60 kilo ile sosyal medyanın ilgi odağı olmuştu. İşsiz kalan Ümit Erdim ‘ in yeni mesleği ne olduğu merak konusu oldu.

Hayat Bilgisi dizisinin Arif’i gönüllere taht konulan Ümit Erdim, mide ameliyatı ile 60 kilo vererek fiziksel görüntüsüyle bambaşka bir kılığa bürünmüştü. Şimdi zayıf haliyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu bundan üç yıl öncesine göre fazla kilolarıyla başı dertteydi. Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan yakışıklı oyuncu paylaşımlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. 60 kilo verdikten sonra oyunculuk adına iş bulamayan Ümit Erdim şimdilerde ise pilotluk eğitimine başladı. Ümit Erdim' in yeni hayatı nasıl...

Bir dijital platforma katılan Erdim, oyunculuk için geri planda bıraktığını ve arabaya düşkün olduğunu ve bir taraftan da pilotluk için aldığı eğitime devam ediyorum. Uçağı tek başıma indirip kaldırabilecek kadar kulana biliyorum. Ümit Erdim ameliyat sonrası  60 kilo verdikten sonra  oyunculukta iş bulamayınca  pilotluk için eğitime başladı.

Yakışıklı oyuncu Ümit Erdim 17 yaşından bu yana hız tutkunluğunu bilmeyen yoktur. Yıllardan beri  ralli yapıyor ve yarışlara katılıyor. Birçok ölümcül olabilecek şekilde  kazalardan ucuz kurtuldu.

Yakışıklı oyuncu şimdi de uçma konusunda merak sardı. Pilotluk konusunda dersler almaya başladı. Ümit Erdim daha öncelerden verdiği bir röportajda şunları dile getirdi...

Pilotluk eğitimleri güzel gidiyor. Tabii ki benim için gökyüzünde olmak müthiş bir duygu. Tarifi yok imkansız bir olay. Adrenalin benim için çok müthiş o sırada  tavan yapıyor.

Korona virüsü sebebiyle bir aksilik yaşanmaz ise  ben de çalışkan ve başarılı bir  öğrenci olmayı başara bilirsem belki 2021 yılının sonlarına doğru okulu bitirebilir ve kaptanlık brövesi alabilirim.

Editör: TE Bilişim