Guardiola'nın kızı, ünlü teknik adamın ezeli rakibi takımın futbolcusu ile samimi bir şekilde görüntülendi. Guardiola bu kareyi görünce çıldırdı.

25 yaşındaki futbolcu Alli, ünlü teknik adam Guardiola'nın kızı Maria Guardiola ile aşk yaşamaya başladı. Çiftin Londra'daki bir mekanda öpüşürken görüntülenmesi ve bu karenin basına sızdırılması büyük olay yarattı.

Şubat ayında model sevgilisinden ayrılan yıldız futbolcu, gönlünü ezeli rakip takımın teknik direktörünün kızına kaptırdı. Öte yandan birlikte samimi bir şekilde görüntülenen ikili şaşkınlık yaşadı. Guardiola'nın kızı "Sadece arkadaşız" dedi.

Maria Guardiola ailesine ve yakın çevresine Alli ile arkadaş olduklarını söyledi. Futbolcu Alli ise henüz bir açıklama yapmadı. İkiliyle aynı mekanda eğlenen bir müşteri, İngiliz basınına o anları anlattı.

Dele Alli ve Maria Guardiola'nın etrafındakileri umursamadan vakit geçirdiğini anlatan bir müşteri, yüzlerce kişinin onlara baktığını hatta gözlerini bir kırpmadan herkesin onları izlediğini belirtti. Gizemli müşteri, "Sanki balayında gibiydiler" dedi.