Son Yaz dizisiyle ekranlara veda eden yakışıklı oyuncu Alperen Duymaz, dijital bir platformda yeni bir diziyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Fox’ta yayınlanan Son Yaz dizisi final yapan ünlü oyuncu Alperen Duymaz’ın yeni projesi belli oldu. Dizi çekimleri başladı. İşte dizi hakkında sürpriz detaylar…

Bein Connect adlı dijital platformda yayınlanacak Erkek Serverse’nin başrol oyuncusu Alperen Duymaz. Yakışıklı oyuncu, yeni projesiyle ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

Gold Film ve Faruk Turgut’un yapımcılığını üstlendiği dizide, başrolleri Alperen Duymaz, Büşra Develi, Görkem Sevindik, Yasemin Kay Allen ve Yağızcan Konyalı gibi yetenekli isimler paylaşıyor. Romantik komedi türünde çekilen “Erkek Severse” yakında dijital platform beIN CONNECT’te seyircilerle buluşacak. Yönetmen koltuğunda Ömür Atay, senaryoda ise Aslı Zengin’in yer aldığı yapım, izleyenleri büyülü bir aşk hikayesine davet ediyor.

Erkek Severse dizisinin ilk görüntüleri izleyiciler tarafından oldukça beğeni topladı. Dizi çekimleri İstanbul’da devam ediyor. Yeni projenin kadrosundaki diğer isimler: Tolga Güleç, Bahar Süer, Çağrı Çıtanak, Ece Özdikici, Aslı Sümen, Asena Tuğal, Kayra Orta, Rüzgar Can, Seren Deniz Yalçın, Berkay Celal Çetin, Tuana Gizem Uzunlar, Ayşe Dudu Özdemir ve Tahir Yılmaz.

Erkek Severse dizisinin konusu şöyle… İkiz çocuklarıyla birlikte yaşayan Zeynep karakteri, (Büşra Develi) okul yıllarında severek evlendiği Oktay’dan (Görkem Sevindik) ayrılmıştır. Zeynep, aldatıldığı için erkeklere olan güvenini kaybeder ve kalbini aşka tamamen kapatır. Bu noktada Kenan (Alperen Duymaz) ile tanışır. Yelda karakteri ise (Yasemin Allen) Kenan’la birlikte olmak istemektedir ve Kenan’la başladıkları iş ortaklığını evliliğe taşımak ister.