Fox TV her pazartesi yayınlanan reyting rekoru dizisi için bomba bir iddia gündeme atıldı bakın filmin konusu hangi cemiyetin ünlü isminin hayatıymış?

Cemiyetin en çekişmeli ve çok konuşulan ünlüsü Kemal Gülman ve Feryal Gülman’nın hayatından mı esinlendi. Cemiyetin ünlü isimleri olan Kemal Gülman ve Feryal Gülman kimdir? Yasak Elma’nın Halit ve Ender’i  Kemal Gülman ve Feryal Gülman dan mi ilham alındı.

Pazartesi günlerinin vazgeçilmeyen dizisi Yasak Elma dizisinin konusu meğer cemiyetin ünlü çiftiden mi esinlendi. Cemiyetin en çekişmeli boşanmasına şahitlik edilen Kemal Gülman ve Feryal Gülman hayatından mı esinlendiği konuşulan Yasak Elma dizisinin meğer gerçek bir hikaye üzerine kurulmuş .Feryal Gülman ve Kemal Gülman kimdir? Yasak Elma’nın Halit ve Ender karakteri cemiyetin ünlü isminden mi etkilendi? Feryal Gürman kim ? Kemal Gürman kim?

Nesrin Cavadzade, Şevval Sam ve Eda Ece başrolünü paylaştığı Yasak Elma dizisi konusu meğerse gerçek bir hikayeden esinlenmiş Feryal Gülman ve Kemal Gülman evliliği boyunca ve boşanma süresince ilham alındığı dedikodusu üzerine bu diziye olan merak ve ilgi  bir kat  daha arttı. Kemal Gülman dizideki Halit Argun mu?  Feryal Gülman dizide Ender Çelebi mi ?

PEKİ KİM BU FERYAL-KEMAL GÜLMAN?

Gülman Group’ ların sahibi Kemal Gülman , Ülkemizin en zengin iş adamlarından biridir. Cemiyetin ünlü ismi olan Feryal Gülman ile evli olan çift tarihin en çekişmeli zina boşanmasını yaşadı. 21 yıllık evlilik zina yüzünden bitti. Feryal Gülman eşinin kendisinden yaşça küçük 22 yaşındaki hastane resepsiyonisti ile kendisini aldattığını iddia etti ve yüklü bir tazminatla zina davası açıp boşanmak istedi.

Kulislerde Kemal Gülman' nın 22 yaşındaki resepsiyonist bayanı telefondaki rehbere ‘borsa İstanbul’ diye kaydetti konuşulan bilgiler arasında. Feryal Gülman  aldatılmanın ardından Kemal Gülman' a 200 milyon TL tazminat açarak acısını çıkarmak istedi. Her ay 200 bin TL talep eden Ferman Gülman aldatılmanın acısını çıkardı. Kemal Gülman ise eski eşi Feryal Gülman’a karşı kusurlu davranış iddia ederek 500 bin TL karşılığında dava açtı. Kemal Gülman’nın  ilişki yaşadığı söylenen  genç kızda olayı doğrulayıp kemal Gülman' nın kendisine hediyeler aldığını söyleyen ve hesabına paralar yaptırdığını ifade etti. Kemal Gülman için işler hiç de iyi gitmedi. Kemal Gülman’ nın şoförü de otelde sevgilisiyle buluştuğunu söyleyip, yanına bir şey vermek için gittiğinde ise kendisine kapıyı iç çamaşırlarıyla açtığını söyledi. Cemiyetin ünlü çiftinin davaları yıllarca sürerken boşanma avukatı ile dudak dudağa yakalanan Kemal Gülman kendisinden 58 yaş küçük Eda Cideli ile  görüldü. Görüntüleri gören Feryal Gülman’a sorulduğunda ' bu birlikteliği daha önceden Eskişehir’ de şahit  oldum, bu şekilde de gördüğüm için çok üzgünüm. Yıllar önce de eşine zina yüzünden boşanma davası açtım ama şahitleri bile zinayı ispatlamak adına bile dinleyemiyorum çok zorlanıyorum. Hala evli olduğunuz için verilen görüntüler de zinanın ta kendisi dedi. Aynı evi paylaştığını da biliyorum ' diyerek duygularını ifade etti. Çiftin Aslan adını verdikleri birde oğulları vardır. Feryal Gülman oğlu Aslan Gülman’nın psikolojisi açısından bu davaların onu çok etkilediğini ve oğlunun psikolojisini düşünmeyerek Kemal Gülman’ı  suçladı.

YASAK ELMA’ NIN HALİT VE ENDER’ İ FERYAL VE KEMAL GÜLMAN MI?

Dizinin ilk yayınlanan bölümlerinde Ender , eşiyle mutlu bir evlilik rolü oynayan aslında evlerinde büyük bir mutsuzluk olduğu görülür. Ender, Halit' in sıklıkla gittiği restoranın karşılama hostesi Yıldız' ı tutarak Halit’ e zina üzerinden boşanma davası açmak istemiştir. Yıldız ise dizi de  Halit ile iş birliği yaparak Ender’ oyun oynarken Ender’ in oyununu bozar ve Halit’in yeni  karısı olur. Bu sayede Halit Ender’ e zina davası açarak bosanır ve Ender kazdığı kuyuya düşer. Aynı zaman da dizide Ender ve Halit’in Erim adında bir oğlu olması cemiyetin ünlü ismi Feryal ve Kemal Gülman’a benzetildi. Aynı zamanda Feryal ve Kemal Gülman’nin şoförlerinin olayı gibi bu dizide de aya şoförün dahil olaması bu davaya benzetildi. Dizinin tek farki ise genç kız ve şoför  Feryal Gülman adına ifade verirken dizide tam tersi olarak Halit’in yanında yer almışlardır. Feryal Gülman’nin ise avukat sevgilisine ilişki yaşaması, dizide Halit’in çapkınlıklarina yorulur. Dizide Halit’ karakteri tüm kadınlarla aşk yaşamıştır. Dizi ilk yayınlandığı dönem senaryosunun benzerliğiyle Feryal ve Kemal Gülman’a benzetilse de bu konu pek gazateler de konuşulmaz.

Editör: TE Bilişim