41 yaşındaki güzel model Yeliz Yeşilmen Kültür ve Turizm Bakanlığına seslenerek herkesi şaşkına çeviren bir talepte bulundu.

Son zamanlarda Türkiye’nin tarihi ve kültürel bölgelerini gezerek sosyal medya hesabından sürekli paylaşım yaptığını söyleyen Yeliz Yeşilmen, Kültür Bakanlığının kendisine sahip çıkmasını istediğini söyledi. Bazı kişilerin bu tarz tanıtım faaliyetlerini para karşılığı yaptığını, kendisinin ise uzun bir süredir gönüllü olarak kültürel yerleri gezerek tanıtım yaptığını ifade eden Yeliz Yeşilmen, bir plaket ile ödüllendirilmesi gerektiğini ifade etti.

450 bin takipçisi bulunan sosyal medya hesabının yanında “evlicocuklugezgin” isminde bir sayfa daha açarak 43 bin takipçiye ulaşan Yeliz Yeşilmen bu sayfasında gezip gördüğü yerleri paylaşmaya devam edeceğini söyledi.

Mehmet Ali Erbil’in Kızıyla Sürekli Görüşüyorum

Geçtiğimiz günlerde yeniden hastaneye kaldırılan ve yoğun bakımdaki tedavisinin ardından taburcu olan Mehmet Ali Erbil ile ilgili de konuşan Yeliz Yeşilmen, aynı şehirde bulunmaması sebebiyle sık şekilde ziyaret yapamadığını fakat kızıyla sürekli telefondan görüşerek bilgi aldığını söyledi. Hayatındaki birçok şeyi Mehmet Ali Erbil’e borçlu olduğunu ifade eden güzel model kendisi için Erbil’in çok özel biri olduğunu ifade etti.

Editör: TE Bilişim