Akhisar ilçesine bağlı Medar Mahalle Muhtarı Sırrı Başlamış, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun’u makamında ziyaret etti.

MASKİ’nin mahallelerinde hayata geçirdiği 8 buçuk kilometrelik dere temizlik çalışması için teşekkür ziyaretinde bulunan Muhtar Başlamış, kendileri için çok önemli bir hizmetin hayata geçirildiğini ifade etti. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekiplerince tamamlanan çalışma sayesinde,bölgedeki dereden kaynaklı tüm sıkıntıların son bulduğunu söyleyen Başlamış, “İsteğimizi geri çevirmeden, hızla yerine getirdiler. Cengiz başkanımızdan da genel müdürümüz Yaşar beyden de Allah bin kere razı olsun" dedi.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun da “Manisamızın 17 ilçesinde ürettiğimiz her hizmette odak noktamız insandır, vatandaşlarımızdır. Onların sağlığı ve güvenliği ile birlikte daha iyi koşullarda yaşamaları için ilimiz genelinde yoğun çaba sarf ediyoruz. Bunu yaparken tek odak noktamız da onların memnuniyetini sağlamaktır. Hizmeti gerçekleştirdiğimiz yerlerde yaşayan vatandaşlarımızın yüzündeki bir tebessüm, bir ‘Allah razı olsun’ sözü bizler için her şeyden kıymetlidir. Değerli muhtarıma da nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Layık oldukları hizmetleri onlara ulaştırabilmek adına çalışmalarımızı aralıksız şekilde sürdüreceğiz” dedi.

Genel Müdür Coşkun’a anlamlı ziyaret

Manisa Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Abidin Yatkın, Manisa Lisesi Müdürü İlhan Kurban ve Manisa Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Recep Gül, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun’u makamında ziyaret etti. MASKİ Genel Müdürlüğünün Manisa adına yaptığı başarılı çalışmalar ve hizmetler için teşekkürlerini ileten heyet, Genel Müdür Coşkun’a çiçek takdim etti. Manisa Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Abidin Yatkın hizmetlerin yanı sıra kurumun eğitime verdiği desteğe de değinerek şükranlarını sundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ise “Manisa Lisesi’nin hayatımda çok önemli bir yeri var. Mezun olduğum bu okulda yıllarca öğretmenlik ve idarecilik yaptım. Manisa Lisesi gibi köklü bir eğitim yuvasının daha da gelişmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Kaynak: iha