MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Saruhanlı’nın Koldere Mahallesi’nde inşa edilen 57 kilometrelik altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Manisa genelinde sağlıklı altyapı sistemleri oluşturan Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yoğun mesaisine devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Saruhanlı ilçesine bağlı Koldere Mahallesi’nde yürüttüğü 57 kilometrelik altyapı yenileme çalışmalarını incelemek amacıyla mahalleyi ziyaret etti. İnceleme ziyareti esnasında, Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinasyon İşleri Müdürü Ali Aybars Özbilgin, MASKİ ilçe Şefi Ahmet Yılmaz ve Koldere Mahalle Muhtarı İbrahim Durbay da hazır bulundu. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde süren kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Aslay, mahalle sakinleri ile de sohbet etti.

“Çalışmalar vatandaşlarımızın refahı için”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, “Büyükşehir Kanunuyla birlikte beldeden mahalleye dönüşen Koldere’de büyük çaplı bir dönüşüme imza atıyoruz. Şuan 27 kilometrelik kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarımız sürüyor. İş kapsamında 30 kilometre de içme suyu şebekesi döşenecek. Tam anlamıyla sağlıklı bir sistem temini için mahallemize iki adet de içme suyu deposu inşa edeceğiz. Tüm bu çalışmalarımız vatandaşlarımızın hak ettikleri refaha kavuşabilmesi adınadır. Mahallemiz ve hemşerilerimiz için şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Kaynak: iha