Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmonoğlu’nun, Avni Aker’de, “Biz dar sokaklarında” marşını yasakladığını söylemesi tam evlere şenlik bir açıklama.

Sayın Başkan, öncelikle şunu bilmelisiniz ki, bu marş sizden önce de vardı, sizden sonra da var olacak… Siz gidersiniz ama marş olduğu yerde kalır. Siz bir gün susarsınız ama bu marşı hiç susmaz…

Bu marşın çalınmasını yasaklamanız, sizi protesto eden Vira Grubu’ndaki kardeşlerimize tepkinizin bir sonucu ise bilmelisiniz ki, bu marşı camiamıza kazandıran Vira’daki renktaşlarımız, bu besteyi tüm Trabzonspor camiasına hediye edeli çok oldu. Yasakladığınız bu marş, Vira grubu tarafından camiamıza armağan edilmiş, ortak marşımızdır. 

Trabzonspor tribünlerinin ürettiği belki de en güzel bestenin, stadyumumuzda çalınmayacağını söylemeniz, inanın sizin gözümüzdeki yerinize biraz daha irtifa kaybettirmekten başka hiçbir işe yaramadı… Vira’nın marşını yasaklamak yerine, onlara böyle güzel bir marş yazdıkları için teşekkür etmelisiniz…

Hem unutmadan söyleyeyim, bu marş Trabzon çocuklarının yüreklerinden süzülüp, kelimelere dökülerek ve hançereler yırtılırcasına söylenmekte iken, siz bu parçayı yasaklasanız ne yazar, yasaklamasınız ne yazar?

Bu parça, modern teknoloji ürünü ses sistemleriniz ve dijital mikrofonlarınız için değil, yüreği Trabzonspor için atan insanlar tarafından söylenilmesi için bestelendi.

Bu nasıl bir acziyettir. Size bu aklı kim verdi? Bu aklı size kimse vermedi de siz kendiniz bu kararı aldıysanız, sizi tebrik ediyorum, bravo, başarılarınızın devamını dilerim!

Peki, sırada hangi parça var.

Uy aha Trabzon’da, Kazım Koyuncu’nun parçası… Kazım’da sizin duruşunuza muhalif bir yerden bakıyordu hayata, onu da yasaklamayı düşünür müsünüz?

Hazır, yasaklamaya başlamışken, sizi protesto eden tüm kişi, kurum ve kuruşların ve grupların parçalarını da yasaklayın. Adınız tarihe, marş yasaklayan başkan olarak geçecek farkında mısınız?

Yalnız, Müslüm’ün parçalarına dokunmayın? Hepsine eyvallah ama Müslüm’e dokundurtmayız haberiniz olsun! Böyle bir başkanla yaşamaktan bıktım be usta diyen Müslüm’ü size yedirmeyiz!

Koskoca Trabzonspor Başkanına yakışıyor mu bu tavrınız Allah aşkına? Bu ülkede şike denince akla gelen ikinci isim olan adam ile Sivas’ta tokalaşıp sarmaş dolaş fotoğraf ver, sonra “Vira beni protesto etti, marşlarını yasaklıyorum” de… Sayın Hacıosmanoğlu, yok böyle bir dünya haberiniz olsun?
 
Dediğim gibi, niceleri geldi, niceleri gitti ve daha niceleri gider… Ama emin olun ki bu marşlar kalır, Vira kalır, biz kalırız…

Peki, kim mi gider? İşte onun cevabını siz bizden daha iyi bilirsiniz!

Ha unutmadan, Sayın Başkan, şu bizim İstanbul eylemimiz ne oldu? Hani, “Sıra da İstanbul var, bir milyon kişi İstanbul’da yürüyeceğiz” dediğiniz eylemden bahsediyorum! Ne oldu, hayırdır niye yürümüyoruz? 

Hülasa, dokunma başkan marşımıza !!!