Son zamanların oldukça fazla izlenen programlarından birisi olan Müge Anlı ile Tatlı Sert ile ilgili bugün oldukça çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Yeni kanal açan ve piyasa da en iyi programları ve yapımları kendi kanalına toplamayı başaran Acun Ilıcalı’nın son zamanlarda Müge Anlı tarafından yıllardan bu yana yapılmakta olan başarılı programı kanalına transfer etmek istediği ve bu noktada ciddi görüşmelerin yapıldığı ortaya atıldı.  

Acun Ilıcalı

Acun Ilıcalı ile yapılan röportajların birçoğunda başarılı programların tamamı ile görüşme sağlandığı ve yapılan bu dev yatıra layık olabilecek olan tüm dizi, film ve programların birgün mutlaka burada olacağı ve Türkiye de Exxen üyesi olmayan kimsenin kalmayacağının belirtilmesiyle birlikte başarılı program ile ilgili görüşmeleri bir şekilde kabul etti

Müge Anlı Ne Dedi

Ücretsiz olarak izlenebilen kanal olan ATV üzerinden yıllardan bu yana yayın yapmakta olan Müge Anlı konu ile ilgili sessizliğini korudu. İzleyicilerin sosyal medya üzerinden programın ücretli olarak yayınlanmasının çok büyük yanlış olacağı programın mevcut kanalında oldukça başarılı olduğu ve kanal değiştirmesi durumunda bu başarının olamayabileceğinin altı çizildi. Konu ile ilgili yapan yorumlara ve eleştirilere ise Müge Anlı cephesinden her hangi bir cevap gelmedi. Bu sene sonuna kadar ATV ile anlaşması bulunan başarılı yapımcı bir sonraki sene ile ilgili ne şekilde bir yol izleyeceği nelerin değişeceği ile ilgili şuana kadar belli olan bir şey yok.