Konya’da öldürülen karı kocanın katili aradan 3 yıl geçse de hala bulunamadı. Hal böyle olunca ailenin yakınları Müge Anlı ve ekibine başvurdu. Müge Anlı’da Bugün Necla-Metin Büyükşen Çiftinin Katili Kim? Diye araştırılmaya başlandı. Müge Anlı Necla-Metin Büyükşen olayı nedir?

Halk tarafından mehir cinayeti olarak adlandırılan bu olayla alakalı gelişmeler merak içerisinde araştırılmaktadır. Konya Karatay ilçesinde İsmil Mahallesinde evlerinde kar maskeli biri tarafından pompalı tüfekle öldürülmesinin ardından katil zanlısı her yerde aranıyor.

Necla-Metin Büyükşen Olayı nedir?

3 Eylül 2018 yılında başına kar maskesi geçirmiş olan kişi Metin Büyükşen’e ait eve kapısı açık olduğu esnada girdi. Kimliği henüz belli olmayan saldırgan emekli memur Metin Büyükşen’e pompalı tüfek ile ateş etti. Necla Büyükşen’i de öldüren saldırgan tüfeğin arka kısmıyla evin kızı Büşra2yı yaralayarak ordan kaçtı. Büşra, evden hemen çıkarak komşulardan yardım istedi.

Müge Anlı’da Bugün Büyükşen Cinayeti Katili Kim?

Olaydan sonra alınan örnekler ve cinayetin tek tanığı olan çiftin kızı Büşra Büyükşen’in canlı yayında verdiği çelişkili ifadeler ve görgü tanıklarının beyanları nedeniyle ailenin ölümünü Büşra’nın bildiği iddia ediliyor. Halk tarafından çiftin kızları katilin kimliğini gizliyor mu sorusu sorulmaya başlandı. Yapılan araştırmalardan sonra Betül Büyükşen ve Metin Büyükşen’in yaptığı telefon konuşmasında ses kayıtları programda dinletildi. Mehir kavgasını çözmek isteyen gelin kayınbaba tartışması ölümle mi sonuçlandı?

Editör: TE Bilişim