Niğde genelinde İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından‘Huzur51 Niğde 11’ adlı asayiş uygulaması yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kentmerkezinde 7 noktada önleyici yol denetimi yapılırken, umuma açık yerler, park ve bahçeler de denetlendi. Şüpheli araç ve kişileri durduranpolisler, arama ve kimlik kontrolü yaptı.

312 personel katıldı

Niğde merkez ve ilçelerde 7 sabit noktada, 3 şehir girişi uygulama noktasında, 7 bölgede, 101 park, 43 alkol satışı yapan yer, 12 internet salonu, 42 Cafe, 18 Kahve, 12 Gazino ve 3 Alkollü Lokantada denetleme yapıldı. Yapılan denetlemelerde 42 Ekip, 312 polis katıldı.

Bin 746 şahıs sorgulandı

Huzur uygulamasında bin 746 şahıs sorgulanırken,basit yaralamadan aranan E.B. ve S.Ö. ve dolandırıcılıktan aranan H. A. gözaltına alındı. 1 Ruhsatsız Silah alınırken, trafik Yönünden 7 bin 112 TL İdari Para Cezası kesildi. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Belediye Zabıtası tarafından yapılan kontrollerde 3 eğlence mekanına Canlı Müzik Belgesi olmadığından işlem yapıldı. Vergi Dairesi tarafından ise 10 işletmeye ceza kesildi.

Niğde İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, uygulamalarda 312 polisin görev aldığını söyledi.

Emniyet Müdürü Cebeoğlu, “Suç ve suçlulara asla geçit vermeyeceğiz. Vatandaşlarımızı rahatsız edecek her türlü suçun üzerine gittik, gitmeye de devam edeceğiz. Bu konuda vatandaşlarımız bize güvensin ve destek olsun” dedi
Kaynak: iha