Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi beklenmedik bir anda final yapan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, radikal bir karar almış ve kendi yapım şirketini kurmuştu. Onur Tan'la beraber çıktıkları bu yolda, usta oyuncunun gelecek sezon için hazırladığı dizi kısa süre önce duyurulmuştu. Ben Bu Cihana Sığmazam adlı yeni dizi, gelecek yılın en iddialı yapımlarından biri olacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden ilk kareler paylaşıldı

Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun ve Ali Can Yaraş'ın senaryosunu yazdığı dizinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Oktay Kaynarca'nın başrolde olacağı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi sete çıktı. Setten ilk görüntüler ise bugün paylaşıldı.

Onur Tan'ın yönettiği dizinin çekimleri İstanbul'da başladı. Çekimlere Buhara ve Semerkand dahil Asya ve Anadolu topraklarında devam edilecek.

Dizide Cezayir Türk'ün (Oktay Kaynarca) devlete çalışan ancak suikaste kurban giden abisinin intikamını alması konu edinilecek. Firuze ile tanışıp evlenen Cezayir'i hem İstanbul'da hem de diğer ülkelerde büyük mücadeleler bekler.

Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil gibi isimler başrolde yer alıyor. Usta oyuncu kadrosuyla Ben Bu Cihana Sığmazam Eylül'de TV ekranlarında olacak.

Editör: TE Bilişim