Son günlerde Trabzonspor’un oynadığı futbol ile verdiği güven Sadri Şener’e olan tepkileri bir anda kırdı.



Hatta ve hatta , 8 Mayıs’ta Sivasspor karşısında Trabzonspor’un turu geçerek Türkiye Kupası finali oynaması halinde Sadri Şener’in kongre kararından vazgeçebileceği konuşulmaya başlandı.



Neymiş efendim takım ligde iyi yerdeymiş ki, buna kesinlikle katılmıyorum. Trabzonspor’un zirveye oynamadığı her sezon yeri kötüdür.



Neymiş efendim, Türkiye Kupası’nda final oynarsa Avrupa kapıları açılacakmış…



Tamam iyi güzel Trabzonspor’a Avrupa kupaları açılacak fakat, gidebilecek mi?



Yönetim 19 Trilyon gibi bir KDV ödemesini devlete yapmadı.  Beşiktaş’ın Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanmasına rağmen aynı sebepten dolayı nasıl katılamadığı ne çabuk unutuldu.



Trabzonspor Kulübü’nden finansal tablo hakkında bilgi alan başkan adaylarına cevap olarak, “canlı şart” deniliyor. Peki Sadri Şener’in olağan üstü kongreden vazgeçmesi halinde veya Mayıs ayında yeniden aday olarak seçilmesi halinde canlıyı koyabilecek mi masaya?



Mayıs ayı demek, sezonun sona erdiği ay demektir. Transfer çalışmalarının başladığı ay demektir.



Olağan kongre tarihi olan Aralık ise, sezonun devam ettiği ve transferlerin gerçekleştiği tarihtir.



Mayıs ayında olağan üstü diye adlandırılan kongrenin tarihi Trabzonspor ‘un geleceği açısından en olağan tarihdir.



Sadri Şener’in yeniden aday olmasını bekliyorum. Yaptığı açıklamalar bunu gösteriyor. Ama dediğim gibi kulübün canlıya ihtiyacı var Başkan, bunu sen daha iyi biliyorsundur…



Sonuç olarak diyorum ki;



Mayıs ayında gerçekleştirilecek kongrenin sebebi saha sonuçları olmamalı, kesinlikle finansal tablo açısından bu kararın verilmesi şarttı. Olağan üstü halin ortadan kalkması için Sadri Şener’in canlıyı kulübün kasasına koyması gerekiyor.



Bir futbolcuyu 5’e alıp 1’e satarak, 1’e alınacak futbolcuyu 5’e alarak bir sezon daha geçirilmesin diyedir bütün çabamız…


- - - - -