Trabzonspor, Galatasaray karşısındaki oyunun çeyreğini bile oynadı mı bilemiyorum.. Alanyaspor deplasmanına göğsümüz kabara kabara gittik.. Yüzde 100 yeneceğimiz maçı belki şanssızlık, belki taktik olgusunun eksikliği, belki de takım olamamanın vermiş olduğu huzursuzlukla maçı kaybettiğimizi söyleyebilirim..

Maçın hayal kırıklığı şüphesiz Mustafa Akbaş'tı . Maç başlamadan önce eşe, dosta söylediğim, söylemek istediğim şu oldu:

"Maçı tek kişiye indirgemek istemiyorum lakin bu Mustafa oynarsa takım galibiyet yüzü göremez.. AÇIK VE NET...

Keşke yanılsaydım, keşke dediğim tutmasaydı. Ama oldu. Kornerden gelen topa ayakları titreyerek yükselmeye çalışırken Akbaş daha 98 li MERIH topu muhteşem yükselişle ağlara gönderdi.

Merih, bu golü ile ve yaptığı harikulade müdahaleler ile hem geleceğe, hem milli takıma göz kırpmış durumda...

Canı gönülden tebrik ediyorum...

Trabzonspor'a zarar veren insanlar şu an ortaya çıkıyor. Bir maç kaybedildi diye takıma düşman olan, takımı yuhlayan, takımı yerin dibine sokan karaktersizler var. Şu bilinsin ki bir mağlubiyetle bu takıma düşmanlık etseydik Trabzonspor'u her gün yerin dibine sokar, onu lekeletmek için elimizden geleni yapardık.

Biz Trabzonspor'a gönül veren insanlarız ve kanımızın son damlasına kadar da bu takımı destekleyeceğiz.

İçerde oynayacağımız Kasımpaşa ve Göztepe maçlarını da kazanarak tekrar şampiyonluk potasının içine gireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Biz bordo maviye gönül verdik. Ve bu takım kümede düşse bu sevdadan bu tutkudan vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz...

Ne diyor benim güzel marşımda ?

"Biz dar sokaklarında, dinmeyen yağmurunda..." fırtına da kopsa, yağmur sağanak sağanak da yağsa biz bu takıma yürek verdik, namussuzluk etmedik..

Şimdi Trabzonspor taraftarının kenetlenme vaktidir.. Başka Trabzonspor yok, tek Trabzonspor var. Sevdası bordo mavi kokan altın yürekli çocuklar.. Kenetlenin...

Kenetlenin ki Istanbul hegomanyası birlik, beraberlik, azim, hirs, mücadele ne demek onu görsün..

#KENETLEN #TRABZONSPORLU