OPPO'nun yeni katlanabilir kapaklı telefonu Find N Flip yakında tanıtılacak. Lansmandan önce OPPO Find N Flip özellikleri sızdırıldı...

OPPO FIND N FLIP ÖZELLİKLERİ

OPPO'nun ilk katlanabilir ekranlı kapaklı telefonunu Aralık 2022'de Çin'de tanıtacağı duyuruldu. Yeni yılda farklı ülkelerde de piyasaya sürülme ihtimali yüksek. Cihazın adının OPPO Find N Flip olduğu belirtilirken, Çinli bir haber kaynağı cihazın özelliklerini sızdırdı.

Dragonfly kod adlı bu telefon Qualcomm'un en yeni mobil işlemcisi Snapdragon 8 Plus Gen 1'den güç alacak. Siyah, beyaz ve mor renklerde gelecek.

Find N Flip telefonunun Çin'deki Samsung Galaxy Z Flip 4, Moto Razr 2022 ve Huawei P50 Pocket New ile rekabet etmesi bekleniyor.

OPPO Find N Flip teknik özellikleri şu şekilde bekleniyor:

6.8 inç katlanabilir OLED ekran ve 3.26 inç dış ekranla gelecek. İç ekranı, 2520 x 1080 piksel Full HD+ çözünürlüğü destekleyecek. OPPO akıllı telefon pil kapasitesi 4.300 mAh olacak.

Cihaz, 32 megapiksel Sony IMX709 birincil kamera ile donatılmış olarak gelecek. Cihaz 50 megapiksel Sony IMX766 ana kameraya ve arkada 8 megapiksel Sony IMX355 ultra geniş lense sahip olacak.

Editör: Didem Bektaş