Otel işletmelerinin etkili bir rezervasyon ve satış yönetimi yapabilmeleri için online otel satış yazılımları geliştirilmiştir. Bir online otel satış yazılımı olan Barboon, her ölçekten otel işletmesinin ihtiyaçlarına yanıt verebilecek niteliktedir. Otellere gelen rezervasyon taleplerinin etkili ve hatasız olarak yönetilmesini sağlar. Barboon entegrasyonu sayesinde otellerin fiyat bilgileri ve müsaitlik durumlarını anlık olarak tüm kanallarda güncel olmaktadır. 3D Secure altyapısı ile yapılan tüm ödemeler güvence altına alınır. İyi bir teknik ekibe sahip olması otel işletmelerinin yaşayabilecekleri bir problem anında 7/24 destek alabilmelerine olanak sağlar. 

Kanal Yöneticisi

Kanal Yönetim Modülü sayesinde otel takvimleri ve OTA'lar arasında kusursuz bir uyum sağlanır. Otel takvimlerinde yapılan değişiklikler tüm kanallarda eşzamanlı olarak güncellenir. Otel işletmelerinin tüm kanallardaki odalarını kontrol edebilmesi oldukça zor iken kanal yöneticisi ile tek yerden kolaylıkla kontrol sağlanır. En iyi acenteler ile çalışma olanağı elde eden oteller, her acenteye farklı fiyat tanımlaması yapabilirler. Satışı gerçekleştirilen odaların müsaitlikleri her kanalda ortadan kalktığı için çifte rezervasyon probleminin de önüne geçilir.

Online Rezervasyon Motoru

Otellerin kendi web siteleri üzerinden doğrudan rezervasyon almalarını sağlayan modül bir diğer adıyla internet rezervasyon motorudur.  Otel işletmeleri yüksek komisyon oranları ödemeden kendi web siteleri üzerinden direkt rezervasyon alabilirler. Web sitesi üzerinden rezervasyon alımı sitenin trafik akışını da artırır.

Kurumsal Kimlik ile Uyumlu Web Sitesi

Otellerin kurumsal kimliklerine uygun, tüm cihazlar ile sorunsuz olarak çalışan, mobilitesi iyi bir web sitesine sahip olmaları gezginler tarafından daha fazla tercih edilmelerini sağlar.

E Tahsilat Sistemi

Bu sistem ile oteller ödemelerini elektronik olarak alabilirler. SMS ya da e-mail aracılığıyla gönderimi sağlanan ödeme bağlantıları, müşterilerin link üzerinden hızlı bir şekilde ödemelerini gerçekleştirmelerini sağlar.

Sanal POS

Otellerin farklı bankaların her biriyle teker teker sözleşme yapmasına gerek kalmadan Barboon’un Sanal POS entegrasyonundan yararlanarak tek komisyon bedeli ile çalışmaları sağlanır.

Barboon Ailesi ile tanışın ve otelinizi kusursuz olarak yönetin!

Editör: TE Bilişim