Özlemiştik. 

Hem futbolu hem Trabzonspor'u ve sahada oynayan birbirinden yetenekli gençleri.  
 

Haftanın açılış maçında Trabzonspor adına nefis bir maç izledik. Heyecanlı, zevkli bol gollü bir maç keyfi yaşadık. Nwakaeme nin performansı maçın önüne geçti.  Hem gol attı hem attırdı, hem rakibin sağından solundan geçti hem de içinden geçti, kalecinin yapacak birşeyi yoktu sadece hayranlıkla seyretmekle yetindi. 
 

Esasında Antalyaspor karşılaşmaya avantajlı başladı maçın hemen başında gelen gol' ün avantajını kullanamadıkları gibi oyunlarına da katkı sunamadılar. Biraz daha şanslı olsalardı iki farklı bir üstünlük içten bile değildi ancak Trabzonspor ' un ortaya koyduğu oyun Antalyaspora firsat vermedi. Oyuncular derslerine iyi çalışmış Ünal hoca' nın taktiklerini de sahada uyguladılar , topa daha çok hakim oldular rakip yarı saha içinde daha çok paslaştılar topu ayakta çok tutmadılar, dolayısıyla Antalyaspor' da direnç gösterme fırsatını bulamadı .
 

Olcay' ın performansı üst düzeyde olmasa da bu takımda her zaman yeri var, takımdan ayrı kaldığı en çok ihtiyaç duyulduğu dönemlerde takıma katkı sağlayamaması Trabzonspor adına büyük talihsizlik, belkide o kritik karşılaşmalarda puanlar kaybedilmeseydi şimdi şampiyonluk hesapları yapılıyordu. 
 

Ekuban Trabzonspor için biçilmiş kaftan ihtiyaç duyulan adam diyebiliriz, forvete koy, sağda , solda oynat birşeyler yapıp topu olumlu kullanıyor, ayak bileğini iyi kullanıyor önemli işler yapıyor ve sonuca da gidiyor, mutlaka sözleşmesindeki opsiyon kullanılıp bonservisi alınmalı. 
 

Uğurcan, Abdulkadir, Yusuf, Hüseyin, Murat Cem için şunu söyleyebiliriz.  Gelecek sezona damga vuracaklar, çok takımın canını yakacaklar.   Bekleyin...