Son zamanlarda ciddi sorunların olduğu duyulduğu Konya Cihanbeyli AKP yönetiminde sonunda beklenen istifalar geldi. İlçe yönetiminde bulunmakta olan 11 kişinin istifa ettiği öğrenildi. Edinilen bilgilere göre İlçe başkanı dahil olmak üzere 11 kişinin istifa ettiği ve konu ile ilgili açıklama yaptıkları öğrenildi.

‘İlçemize hayırlı olsun’

Başkanın resmi sosyal medya hesabından da duyurduğu istifasını “hayırlı olsun ilçemize” notuyla paylaşması ise dikkatlerden kaçmadı. Paylaşım içerisinde 11 kişinin istifasını gösteren mektup da bulunuyor.

Yakın bir zaman içerisinde başkan seçilen Akoğlu ve arkadaşlarının tam olarak hangi gerekçe ile istifa ettikleri bilinmiyor. Eylül ayında yapılmış olan 7. Olağan Kongrede AKP Cihanbeyli İlçe Başkanı olarak seçilmiş bugüne kadar verilmiş olan bu görevi yerine getirmişti. İstifaların kabul edilip edilmediği ile ilgili net bir bilgi şuana kadar ulaşmış değil.

İstifalar Kabul Edil mi?

11 kişinin istifası ile şok olan Konya AKP yönetimi ilçe yönetiminde bulunan 11 kişinin istifasının kabul edilip edilmediği ile ilgili şuana kadar bir açıklama yapmış değil. İstifaların kabul edilmeyebileceği de ayrıca söylentiler arasında.