Çinli teknoloji markası Realme'nin önümüzdeki günlerde realme 9 ve realme 9 5G'yi piyasaya sürmesi bekleniyor. Türkiye’de de satışa sunulması beklenen Realme 9 5G özellikleri bugün internete düştü! İşte, cihazın fiyatı ve özellikleri!

Realme 9 Geliyor…

Çinli teknoloji firması, Realme 9i, realme 9 Pro ve realme 9 Pro Plus modellerini de kapsayan Realme 9 serisini gün yüzüne çıkardı. Seride en çok merak edilen iki model Realme 9 ve Realme 9 5G oluyor.

Son günlerde haklarında pek çok sızıntı yapılan telefonlarla ilgili yeni haberler var. Realme markalı akıllı telefonlarla ilgileniyorsanız, bu haberi kaçırmayın...

Realme 9 5G destekli bir cihaz olarak çok yakında raflarda yerini alacak. Akıllı telefonun ekran yenileme hızı ortaya çıktı.

91Mobiles tarafından hazırlanan bir rapor, yaklaşmakta olan realme 9 5G'nin 144Hz ekrana sahip olacağını doğruluyor.

144Hz yenileme hızı sunacak olan cihazın ekranı 7 aşamalı tazeleme hızı ile fark yaratacak. Dokunmatik ekranlı akıllı telefonların yenileme hızı ne kadar iyiyse, kullanıcıya o denli rahatlık sağlar. Şimdilik sadece Çin'de satılacak olan bu telefonlar, yıl sonuna dek dünyaya açılabilir.

Sevindiren haber şu ki, Realme 9 Çin'e özel kalacak fakat aynı cihazın küresel modeli Realme 9 5G olacak. Yani Türkiye dahil dünyada Realme 9 5G adıyla satışa çıkacak.

Realme 9 5G;

6.6 inç 144Hz ekran (LCD), Qualcomm Snapdragon 778G, 48MP (geniş) + 2MP (tek renkli) + 2MP (makro) üçlü kamera kurulumu, 16MP selfie kamera, 30 W hızlı şarj destekli 5.000 mAh pil gibi özelliklerle gelecek.

Editör: TE Bilişim