Realme 9 Pro Plus Free Fire Limited Edition’ın resmi görselleri paylaşıldı. İşte telefonun tasarımı, çıkış tarihi ve özellikleri!

Realme, Şubat ayında Realme 9 Pro Plus Free Fire akıllı telefonuyla ilgili ilk ipuçlarını vermişti. Dün ise bu telefonun ilk resmi görüntüsü paylaşıldı.

Realme 9 Pro Plus Free Fire Özellikleri

Realme'nin Tayland şubesi, Realme 9 Pro+ Free Fire Limited Edition'ı en iyi şekilde görmemizi sağlamak için sosyal medyadan bu görseli yayınladı ve cihazın lansman tarihini de açıkladı.

Realme 9 Pro Plus Free Fire Limited Edition, Tayland'da 12 Nisan'da piyasaya sürülecek, ancak şirket, diğer bölgelerdeki kullanılabilirliği hakkında hiçbir şey açıklamadı. Bununla birlikte, önceki söylentiler, akıllı telefonun Hindistan'da da piyasaya sürüleceğini iddia ediyor; ki burası Realme'nin en büyük pazarı.

Realme 9 Pro+ Free Fire Limited Edition, şirket logosunun sol alttan arka kapağın ortasına taşındığı ve aynı zamanda gökkuşağı benzeri bir efektle Free Fire logosuna sahip olduğu yeni bir tasarıma sahip.

Ek olarak, arkadaki kamera modülünde yer alan "Booyah!" yazısının olduğunu görebilirsiniz. Realme, 9 Pro Plus Free Fire Limited Edition özellikleri sayfası henüz ayrıntılı olarak yayınlanmadı. Realme 9 Pro Plus ile çok benzer bir model olacağı düşünülüyor.