Realme GT Neo3 bu ay Çin'de piyasaya sürülecek. Türkiye'ye de gelme ihtimali bulunan Realme akıllı telefonla ilgili son detaylar sizlerle...

Realme GT Neo3 bu ay Çin'de piyasaya sürülecek. Lansman öncesinde, Realme Çin CEO'su Xui Qi, yeni bir tanıtım posteri yayınladı.

Yeni poster, Realme GT Neo3'ün ana kamerasının OIS desteğiyle geleceğini ortaya koyuyor. OIS, optik görüntü sabitleme özelliğidir ve yeni nesil telefonların kameralarını yükseltir. Kamera tasarımı söz konusu olduğunda, Realme GT Neo3'ün arka tarafta üstte ana kamera, altta çift LED flaşlı çift kamerasının olduğu görülüyor.

50 megapiksellik Sony IMX766 ana kamera sensörünün yanında 8 megapiksel ultra geniş lens ve 2 megapiksel makro kameralar bu kuruluma eşlik edecek.

TENAA sitesine göre cihazın delikli ekran tasarımı merkezde selfie kamerasını gösteriyor. 16 megapiksellik ön kamerası olması bekleniyor.

Realme GT Neo 3 akıllı telefon MediaTek Dimensity 8100 işlemcisinden güç alacak. Şirket ayrıca cihazın 150W UltraDart şarjı sunacağını da açıkladı. Son bilgiler, GT Neo3'ün iki pil seçeneğiyle geleceğini ortaya koydu. 5.000 mAh pile sahip GT Neo3 modeli 80W hızlı şarjı da destekleyecek. Öte yandan içinde 4.500mAh pil bulunan diğer model, 150W UltraDart şarj sunabilir.

Realme GT Neo3, Full HD+ çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunan 6.7 inç AMOLED ekranla gelebilir. Cihaz, 12 GB'a kadar LPDDR5 RAM ve 256 GB UFS 3.1 depolama alanına sahip olabilir. Güvenlik için ekran içi parmak izi sensörüne sahip olabilir.

Realme GT Neo 3 fiyatı 316 dolar civarından başlayacak.

Editör: TE Bilişim