Realme GT Neo 5 özellikleri merakla beklenirken, iki farklı şarj hızı ile ortaya çıkan akıllı telefon ile ilgili önemli detaylar bugün internete sızdı.

Realme'nin yeni bir GT Neo 5 akıllı telefon modeli üzerinde çalıştığını zaten biliyoruz. Ancak yeni bir sızıntı, resmi lansmanından önce cihazın temel özelliklerini ortaya çıkardı ve telefonun iki seçenekle satışa sunulacağı görülüyor. Öyleyse bir göz atalım.

Çinli akıllı telefon üreticisinin GT Neo 5'i zaten sızıntılarda ve resmi sertifikalarda görüldü. Cihazın iki farklı modelinin olduğu ortaya çıktı. Realme GT Neo 5 cihazı, her iki modelde de Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisinden güç alması bekleniyor. Ayrıca iki model, 20.1:9 en boy oranına, 2772 x 1240p çözünürlüğe ve 144Hz yenileme hızına sahip uzun bir 6.74 inç OLED ekrana sahip olacak.

Her iki telefon da 199 gram ağırlığında ve arkada üçlü kamera kurulumuna sahip. Kamera adası, 8 megapiksel ve 2 megapiksel sensörlerle birleştirilen 50 megapiksel Sony IMX890 ana kameraya sahip.

İki farklı model arasındaki tek fark şarjları ve pilleri. Bir model, 150 W hızlı şarjı destekleyen büyük bir 5.000 mAh pile sahip olacak, ikinci model ise daha küçük bir 4.600 mAh pil ile daha hızlı 240 W hızlı şarj desteği sunacak.

Yakın tarihli bir TENAA sertifika listesi de bu haftanın başlarında aynı bilgileri ortaya çıkarmıştı. Realme GT Neo 5 özellikleri hakkında bildiğimiz son detaylar şimdilik bu kadar.