Red Magic 8 Pro akıllı telefon, 3C sertifikasını aldı. Çok yakında tanıtımı yapılacak olan cihazın özellikleri de ortaya çıktı.

RED MAGIC 8 PRO ÖZELLİKLERİ

Red Magic 8 Pro üretim aşamasında bir oyun telefonu. Snapdragon 8 Gen 2 işlemcili ilk oyun telefonu olma özelliğine sahip. Türkiye'de de satışı çok yapılan Red Magic markalı cihazlara bir yenisi daha ekleniyor.

TENNA ve Bluetooth SIG'den sonra Çin'in 3C sertifika sitesinde de görülen akıllı telefonun önemli detayları ortaya çıktı. İşte, Red Magic 8 Pro özellikleri...

Red Magic 8 Pro akıllı telefonun 165 Watt hızlı şarj desteği ile çıkış yapacağı artık biliniyor. Aralık ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

NX729J model numarasına sahip Red Magic 8 Pro, Çin'in 3C web sitesinden sertifika aldı. Liste, telefonun maksimum 165W şarj hızını destekleyeceğini belirtiyor. Telefonun 5G bağlantısını destekleyeceğini söylemeye gerek yok.

Yaklaşan oyun telefonuyla ilgili ayrıntılar oldukça kısa. Vanilya Red Magic 8 ile birlikte yakında piyasaya sürüleceği söyleniyor. Her iki akıllı telefon da Qualcomm'un en yeni Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisine sahip olacak ve bu da onları bu yeni işlemciye sahip ilk oyun telefonları yapıyor. Bu işlemci ilk kez Vivo X90 Pro Plus'ta yer aldı.

Red Magic 8 Pro, bu yılın başlarında piyasaya sürülen Red Magic 7 Pro'nun halefi olarak gelecek. Bir önceki serideki bu cihaz, 120 Hz yenileme hızına sahip 6,8 inç Full HD+ OLED ekran ile gelmişti. Detaylar geldikçe paylaşmaya devam edeceğiz.