Ligin ilk devresine açık ara farkla başlayan Trabzonspor, ikinci devrenin ilk maçında Yeni Malatyaspor'u da mağlup ederek arayı iyice açmayı başardı.

Trabzonspor yönetimi başarılı sonuçlara rağmen, Şampiyonlar Ligi'ini düşünerek ve şampiyonlukta hata yapmamak adına transfer çalışmalarını da hız kesmeden sürdürüyor.

Trabzonspor Visca transferi ile büyük ses getirirken, Trabzonspor'un bu transferini A Spor ekranlarında yorumlayan Reha Kapsal şu ifadeleri kullandı.

Edin Visca transferine değinen Reha Kapsal, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yönetiminin doğru bir yol izlediğini belirleterek ‘’Trabzonspor için Edin Visca’ya verilen ücret tartışılıyor. Trabzonspor hata yapmak istemiyor olaya böyle bakmak gerekiyor. Yıllardır şampiyon olamayan bir takım ve hata yapmak istemiyorlar. Trabzonspor’un şampiyon olarak enerjiye kavuşması gerekiyor. Başkanı ve yönetim kurulunu bu transfer için tebrik etmek gerekiyor. Bu futbolcu şampiyonluk için alındı ve gayet doğal bir hamledir.’’ ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim