Lenovo, cam sırtlı ve renk değiştiren yeni tabletini tanıttı. İşte, Lenovo Legion Y700 Ultimate Edition! Lenovo şirketi bugün Çin'de 8 inç ekranlı Legion Y700 Ultimate Edition tabletini tanıttı. Yeni Android tablet ayrıca renk değiştiren bir cama sahip ve 3,299 yuan (~489 $) indirimli fiyatla satışa sunuluyor. Legion Y700'de olduğu gibi, Lenovo Legion Y700 Ultimate Edition da henüz dünya çapında satışa sunulmayabilir.

Lenovo Legion Y700 Ultimate Edition Hakkında

Standart model olan Legion Y700, geçen Şubat ayında Çin'de piyasaya sürüldü. Legion Y700 Ultimate Edition, standart modelle aynı özelliklere sahiptir. Tablet harika bir oyun cihazıdır ve bir Android tablet için olabildiğince kompakttır. Snapdragon 870 yonga setinden güç alıyor ve krom dış tasarıma sahip. Legion Y700'ün LCD paneli 120 Hz ekran yenileme hızına sahiptir. Yeni tablet için buz beyazı ve kamaşma mavisi olmak üzere iki renk seçeneği mevcut.

Legion Y700 Ultimate Edition, 3.699 yuan (549 dolar) olarak fiyatlandırıldı. Tablet, endüktif bir arka cam panel ile geliyor. Tablet çalışırken cam arka kısım renk değiştiriyor. Bu durum oyuncular için heyecan verici olabilir. Oyun sırasında RGB aydınlatmanın aydınlatıcı etkileri, bazı oyun tutkunlarını canlandırabilir.

Modelin şu anda Çin'de üç versiyonu varken, dünya çapında henüz mevcut değil. Çin dışındaki oyun meraklıları, satıcılar aracılığıyla bu cihazı satın alabilirler.

Editör: TE Bilişim