Günümüzde en çok ilgi gören teknolojik ürünlerden biri olan robot süpürge çeşitleri ev temizliğini daha pratik hale getirir. Modellerde haritalama özelliğinin bulunması temizlik sırasında evde herhangi bir yerin atlanmadan temizlenmesini sağlar. Temizliği kendi kendine yapan bu süpürgeler işlem sonunda ya da şarjı bittiğinde otomatik olarak şarj istasyonuna geri döner. Üstün teknolojik özelliklerle donatılmış olan süpürgeler için belirlenen robot süpürge fiyatları modele ve markaya göre farklılık gösterir.

Ürünlerde hortum ya da kablo bulunmadığı için her yere rahatlıkla girebilir. Minimal yapıda tasarlandığı için konum olarak da istenilen yere yerleştirilebilir. Temizliğe başlaması için herhangi bir insan gücüne ihtiyaç yoktur. Siz evde olmasanız dahi kıyı köşe silip süpürme işlemini kolayca gerçekleşebilir.

Evcil hayvan türlerinden yiyecek kırıntılarına kadar her türlü tozda etkili olan bu ürünler temizlik yapmakta pratik yardımcınız olacaktır. Süpürgeye gireceğiniz komutlar sayesinde cihaz tüm temizliği kendi başına gerçekleştirir. Çaba sarf etmeden oturduğunuz yerden yaşam alanlarını temizlemek için hemen bu süpürgelerden satın alabilirsiniz.

resim1

Robot Süpürgelerin Gelişimi

Robot akıllı süpürgelerin gelişimi hızlı olup pek çok evde sağ kol haline gelmiştir. Her gün temizlik yapmak üzere programlanmış olan bu ürünler kirleri içerisinde bulunan toz haznesine çeker. Bu hazneler ortalama 0.3 ile 0.7 lt arasında kapasiteye sahiptir. Bütün cihazlar hem süpürme hem de vakumlama özelliğine sahip olarak tasarlanmıştır.

Kısa mesafeden çekim özelliği sayesinde geride toz kalma olasılığı oldukça düşüktür. Standart elektrikli süpürgeler bazen küçük parçacıkları çekemezken akıllı robotlar bu konuda daha etkilidir. Süpürgenin alt kısmında bulunan yan fırçalar özel tasarlanmış olup yerdeki tozların rahatça süpürüp alınmasını sağlar.

resim2

Yüksek Teknolojili Akıllı Robot Süpürge

Temizlik için akıllı ev robotu satın almak istediğinizde karşınıza birçok seçenek çıkacaktır. Marka ve model seçimi yaparken bu ürünleri; teknik özellikler, fiyat ve performans yönlerinden birbirleri ile kıyaslamalısınız. Hem fiyat hem de özellik olarak Arzum Robotek modelleri ilk tercihlerden biridir. Modellerde geçici haritalama, akıllı navigasyon, çoklu temizlik imkanı, Türkçe bildirim ve uygulama, 2000 PA yüksek emiş gücü, 110 dakikaya kadar çalışma süresi, yüksek engelleri aşma yeteneği, farklı temizlik modları gibi teknik özellikler mevcuttur. Buna karşılık fiyatlar internete özel ekonomik olarak belirlenmiştir. En iyi ürüne en uygun fiyattan sahip olmak için robot süpürge ihtiyacınızı Arzum modellerinden karşılayabilirsiniz.

Editör: Haber TS