Trabzonspor ‘un düştüğü mü desem yoksa düşürüldüğü mü desem bilemiyorum ama! Durum ortada.

Bu durumun tek sorumlusu Trabzonspor yönetimidir.

Kendisini iyice yıpratan Sadri Şener’in, Mayıs ayında olağanüstü kongre kararı almaması, Trabzonspor’a ihanettir.

Sadri Şener’in sıcak bakmamasına rağmen dönemin Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu’nun kurduğu 1461 Trabzon ‘un geleceğine bu yönetimin karar vermemesi şart!

Ben utanıyorum, rakip takım tribünlerini dinlememek için kulaklarımı kapatıyorum. Beynim ağrıyor. Evet evet beynim ağrıyor.

Kasımpaşaspor tribünleri Trabzonspor ile dalga geçerken için hiç mi sızlamıyor başkanım! Ama pardon senin için tribünlerin ve taraftarın ne dediğinin önemi yoktu. Unutmuşum.

Hakem kararları dedik, arkanda durduk. Ama o hakem kararlarına tepki gösteremeyecek basiretsiz bir yönetim olduğunu görmemezlikten geldik. Senin yüzünden bizde Trabzonspor’a ihanet ettik!

Transfer sezonunda yine çalışacaktın değil mi başkanım? Sürekli gönderme yaptığın menajerlerle senin döneminde verilen paralar başkasının döneminde verilmedi biliyorsun değil mi? Gerçi menajerlerinde günahını almayalım…

Bu kulübe siyasetide sen soktun başkanım. Kimse hikaye anlatmasın. Gökhan Gönül’ün bu takıma nasıl geldiğini bilen biliyor. Kupamızın gelmesini engelleyenlere neden sesini yükseltemediğinde ortada.

Senin Trabzonspor  için yapacağın bir şey kalmadı. Ama satacağın hisseler, futbolcular ve 1461 Trabzon var! Onları sana yedirmemek için ne gerekiyorsa yapacağıma şahsım adına yemin ederim.

Okulda yemek yesin diye aldığı parayı Trabzonspor maçına bilet almak için biriktirip aç kalan taraftarım, mecbur mu Sadri Şener'in alemlerde kullandığı kredi kartını ödemeye?