Baby Face Beauty Nedir ?

Lazer sistemi uygulanarak yapılan bakım türü olarak Baby face beauty görülür. Bu lazer sistemine thulium ismi verilir. Dalga boyu 1927 nanometre olarak belirlenmiştir. Bu cilt bakımında ilk olarak, cildin kanalları açılır. Bunlara mikro kanallar denilir. Birçok cilt tipi ve cilt sorunu vardır. Herkese uygulanan karışımlar farklıdır.

Çeşitli vitaminler kullanılır. En çok C vitamini ve A vitamini takviyesi yapılır.  Bunun dışında lasemed maddesi de kullanılır. Kullanılan lazer sisteminin etkisi büyük olduğu için, işlemin çok başarılı olduğu söylenebilir ve tavsiye edilir.

Baby face beauty, etkili bir cilt bakımı yöntemidir. İnsanlar için cilt bakımı oldukça önemlidir. Günlük bakımların yanı sıra, bazen profesyonel bir bakım desteği de gerekir. Cildin üst tabakasına bakım yapmaz gerekmez, bazen alt tabakalara da bakım yapılması şarttır.

Cilt her gün kirlenir ve mutlaka temizlik yapılması şarttır. Bunun dışında da maske ve ampuller kullanarak, bakım desteklenmelidir. Baby face beauty ile cilde vitamin ve farklı içerikleri olan ampuller uygulanır.  Genellikle yaşlılık belirtilerini önlemek ve azaltmak için, anti aging maddeler kullanılır.

Baby Face Nasıl Uygulanır?

Baby face beauty işlemi yapılırken, üç aşamalı bir işlem uygulanır. İlk aşamada lazer kullanılarak, cildin derinine ulaşmak için, kanallar açılır. Dakika da yaklaşık olarak 5000-6000 tane mikro kanal açılır. Aynı esnada da cilde uygulanacak ürünün de hazırlığı yapılır. 

Hazırlanan ürünlerin uygulanma süresi, bir kaç dakikadır. Ürünler sürüldükten sonra, ikinci bölümde yedirilmesi sağlanır. Bu uygulamada ki amaç, cildin alt katmanlarına ürünlerin ulaştırılmasıdır. Bakımın en son aşamasında cilde uygun bir maske uygulanır.

Lazer Epilasyon Kullanım Alanları

İstemeyen vücut ve yüz tüyleri için Şişli lazer epilasyon kullanılır.  Diğer yöntemlere göre daha kalıcı ve etkili olduğu için,  sıklıkla tercih edilir. Vücut tüyleri oldukça rahatsız edici olduğu için,  ağda ve jilet kullanımı gibi yöntemler etkili olmaz.

Kısa süre de tekrar tüyler çıkacaktır. Şişli lazer epilasyon sayesinde, kökler tahrip edilir ve tekrar tut çıkması engellenir. Bazı kişiler de aşırı tüylenme olması da farklı nedenlere bağlı olabilir. Genel de hormon sorunun olan kişiler, tüylenmeden şikâyet eder. Lazer epilasyon sayesinde psikolojik olarak bir rahatlanma yaşanır.

Lazer Epilasyon Çeşitleri Nelerdir?

Üç çeşit Şişli lazer epilasyon vardır. İlk olarak lazerin uygulamasının doğru olması gerekir. Aksi takdirde beklenen sonuç alınamaz.  Her kişinin kıl yapısı ve cilt tipi farklı olduğu için, herkese farklı bir uygulama yapılır. Bunu uzman kişiler belirler. Doğru yöntem uygulandığı takdirde de başarılı bir lazer epilasyon yapılmış olur.

Bölgesel İncelme Nedir?

Fazlalıklarından şikâyetçi olan kişilere bölgesel incelme uygulanır. Bu fazlalıkların sebebi, yağlanmadır. Özel cihazlar sayesinde bu yağlar kısa bir süre içinde yakılır.

Gözle görülür bir incelme sağlanır. Yağlanma bel bölgesi, bacak, kalça ve kol gibi bölgelerde olabilir. Bölgesel incelme sayesinde, istenilen vücut oranına kavuşulmuş olur.

Bölgesel İncelme Fiyatları

Bölgesel incelme fiyatları, uygulanmanın yapılacağı alanın genişliği ya da yapılan yere göre değişik gösterir. Bu konuda kesin bir fiyat vermek zordur. Ancak yapılan detaylı muayene sonrası, yapılacak işleme karar verildikten sonra, ortalama bir fiyat verilir. Bazı kişiler de az yağ varken, bazıların da parçalanması zor ve fazla yağ bulunur. Bu işlemi yaptırmak isteyenler, mutlaka bir uzmana danışıp, uygun görülürse, bu işlemin yapılması doğru olur. Sonrasında bölgesel incelme fiyatları öğrenilmesi önemlidir.

.