Badem Göz Ameliyatı

İnsanların fiziksel görünümleri özgüven oluşumunda önemli yer teşkil eder. Fiziksel olarak güzel bir görünüme sahip olabilmek adına göz yapısının estetik ve şık olması önemlidir. Badem göz estetiği kazandırmış olduğu pozitif değişim ile kişilerde yüksek özgüven oluşmasında önemli katkıları bulunur.

Bu değişim ile işlemi gerçekleştiren kişiler çok daha genç, enerjik ve canlı bir bakış elde edebilirler. Ancak uygulamayı yaptırmak isteyen kişiler doğru doktor ve doğru uygulama merkezini tercih ettikleri takdirde pozitif sonuçlar alabilirler. Tecrübeli ve olumlu referanslara sahip doktor ve uygulama Merkezi mucizevi sonuçların ortaya çıkmasını sağlayacaktır.

Badem Göz Estetiği Nedir?

Canlı bakış, hafif çekik ve iri bir göz yapısına sahip olmak isteyen kişiler badem göz estetiği ile bu hedeflerini gerçekleştirebilirler. Badem şekline benzeyen göz yapısı Bu uygulamanın bu isimli alınmasını sağlamıştır.

Bu göz şekli estetik açıdan kişilerde daha olumlu ve etkileyici izler bırakır. Orantılı olması ve yüz ifadesini olumlu anlamda oluşmasını sağlayan bu göz yapısı sıklık ve tercih edilmesini cerrahi bir uygulama olan badem göz estetiği ameliyathane ortamında genel veya lokal anestezi ile rahatlıkla gerçekleştirilebilir.

Yarım saat ile 1 saat arasında süren bu uygulama sırasında kişiler herhangi bir acı veya ağrı hissetmezler. Özel dikişler kullanılarak gerçekleştirilen badem göz ameliyatı tarafında herhangi bir iz kalmasını engeller.

Badem Göz Estetiği Kimlere Uygulanır?

Çekik ve iri gözlere sahip olmak isteyen ameliyat gerçekleştirilmesinde herhangi bir engel durumu bulunmayan kişiler uygulamayı kolaylıkla gerçekleştirebilirler. Bu noktada kişilerin ne istediğini ve uygulama sonrasında beklentilerini uzman cerraha ayrıntı olarak bildirmeleri gerekmektedir.

Bu sayede ameliyat planlaması gerçekleştirilerek kusursuz ve ceylan göz olarak anılan göz yapısı ortaya çıkacaktır. Uygulamadan kısa bir süre sonra dikişleri alınarak hastanın normal hayatına dönmesi sağlanır.

Bölgesel İncelme Nasıl Yapılır?

İnsan vücudunun belli bölgelerinde meydana gelen yağlanma estetik görünümün bozulmasına neden olur. Oluşan bu yağlanmaları ortadan kaldırılması için gerçekleştirilen yöntemlere ise bölgesel incelme denilir.

Burada amaç olarak kilo verme değil bölgesel oluşan yağların yok edilerek estetik görünüm elde etmektir. Cerrahi veya cerrahi olmayan yöntemler kullanılarak gerçekleştirilen bu uygulamalar kişinin ihtiyaçları ve beklentileri göz önünde bulundurularak karar verilir.

Ancak genel itibariyle bölgesel incelme uygulamaları radyo frekans ve ultrason enerjisi kullanılarak yağların yakılması şeklinde yapılır. Bunun için uygun adaylar genel itibariyle cilt elastik yapısı kaybolmayan genç ve orta yaşlı kişilerdir. Cerrahi olarak liposuction, cerrahi dışı olarak ise soğuk lipoliz, sıcak lipoliz gibi uygulamalardır.

Bölgesel İncelme Fiyatları

Kullanılacak bölgesel incelme yöntemine göre fiyatlarda değişkenli gösterir. Orta derece yağlanma meydana gelen kişiler de cerrahi dışı uygulamalar espri sonuçları ortaya çıkarabilir. Uygulama sonrasında o bölgede bulunan yağ hücreleri yok edildiği için daha sonra tekrar yağlanma minimum seviyelerde kalacaktır. Aşırı kilo alımı gerçekleştirilmediği sürece kalıcılığı uzun yıllar devam edebilir. Bölgesel incelme uygulamaları genel itibariyle birçok bütçeye uygun makul seviyelerdedir.

Hydrafacial Nasıl Uygulanır?

Temiz sağlıklı ve canlı bir cilt yapısına sahip olmak isteyen kadın ve erkek herkes rahatlıkla hydrafacial uygulamasını gerçekleştirebilir.

Cilt yapısına uygun olan temizlik solüsyonları kullanılarak cildin nemlenmesi ve gözeneklerinin açılması sağlanarak vakum yardımıyla cilt temizlenir. Bu aşamadan sonra radyo frekans özelliğine sahip başlık ile uygulanan solüsyon cilde iyice yedirilerek cilt altında kolajen yapısının harekete geçmesi sağlanır.

Bu sayede cilt yenilenerek tekerlerden arındırılmış olur. Hydrafacial fiyatları uygulama sonuçları itibariyle makul ölçülerde nedir.

Hydrafacial Fiyatları

Cilde zarar vermeden gerçekleştirilen Bu yöntem ile girdin daha sıkı Ve pürüzsüz olması sağlanır. Hydrafacial fiyatları uygulama Merkezi ve uygulama yapacak olan doktora göre değişkenlik gösterir.

Cildin nefes almasını sağlayan Pamuk ve yumuşacık bir cilde sahip olmak isteyen kişiler sıklıkla bu uygulamayı tercih etmektedir. Hydrafacial fiyatları seans sayısı da göz önünde bulundurulduktan sonra belirlenir.

Editör: TE Bilişim