Ev, işyeri, bahçe gibi kullanım alanlarınızda davetsiz misafirler olabilir. Özellikle yeni taşındığınız bir evde, sizden daha çok evi sahiplenerek hızla üremiş bir haşere topluluğu ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu durum; hijyen, sağlık, can güvenliği ve yaşam alanımız açısından önemlidir. Tüm canlıların elbette bizler gibi yaşam hakkı vardır.

Bu konuda duyarlı olarak, yumurtlama dönemlerinden önce alınacak önlemler ile davetsiz misafirleri yaşam alanınızdan uzak tutmanız mümkün. İstanbul'da hemen hemen her ilçede bulunan ilaçlama firmalarına ulaşabilirsiniz.

Örneğin; bulunduğunuz bölgeye yakın ilaçlama firması için, böcek ilaçlama bağcılar yazarak arama yaptığınızda, bağcılar bölgesinde bulunan tüm firmalar karşınıza çıkar.

İlaçlama Zamanları

İlaçlama konusunda haşerelerin yumurtlama dönemleri vardır. İlaçlama firmaları; sizi arayarak bilgi verebilmektedir. Bu sürelerde 6 ayda bir yaptıracağınız ilaçlama sizi yıl boyu koruyacaktır. Bu süreleri kaçırmamanız, doğa için yararlı olan hayvanların neslinin tükenmemesi adına önemlidir. Fakat ilaçlama bu dönemler dışında da yapılır. Kimse bir fare ile yıl boyu yaşamını sürdürmek istemez.

İlaçlama Yapılan Türler

İlaçlama firmalarının kullandığı ürünler, artık daha profesyonel, kokusuz, insan sağlığına zararsız ve kesin çözüm üretmektedir. Bu nedenle ilaçlama alanının büyüklüğüne, ilaçlama yapılması istenen canlı türlerine göre ilaç içeriği kullanılır. İlaç materyalinin özel aparatları ile muhtemel yuva yapılan bölgelere derinlemesine uygulanır.

En çok ilaçlama yapılan canlı türleri şunlardır;

  • Karıncalar
  • Bit
  • Kene
  • Tahtakurusu
  • Hamam böceği
  • Akrep
  • Fare türleri
  • Sinek

Bunun gibi haşere türleri ve daha fazlası yaşam alanınızdan uzaklaştırılır.

İlaçlama Firması Nerededir?

İlaçlama firmalarına ulaşmak için, elimizin altında sürekli kullandığımız telefon, bilgisayar ya da tabletten internete girerek, bulunduğunuz bölgeye en yakın ilaçlama firmasına ulaşabilirsiniz. İşinin uzmanı birçok ilaçlama firması İstanbul geneli hizmet vermektedir. İlaçlama yapılacak alana göre ön bilgi alacağınız firmada, uygun fiyat ile kaliteli hizmet almanız mümkün. Sağlığınız ve ailenizin güvenliği için ilaçlama firmaları ile iletişime geçmeniz ve tercih yapmanız artık çok kolay. Müşteri yorum ve referanslarını inceleyerek, kullanılan ilaçlar ve yöntemler hakkında bilgi almanız gerekebilir. Bu konuda siteye girerek detaylı bilgi alabilirsiniz: https://www.bocekilaclamaistanbul.net/

Editör: TE Bilişim