Bölgesel Yağlar Kabusunuz Olmasın

Günümüzde hem kadınların hem de erkeklerin tercih ettiği bölgesel zayıflama yöntemi kabus olan yağların kısa sürede vücuttan atılmasını sağlıyor. İlerleyen yaş ve çevresel faktörlerden dolayı zaman içinde vücutta yağlanmalar ve hızlı kilo alımı meydana gelir. Bu yağlanma kişileri olduğundan daha kilolu ve sağlıksız gösterir. Kilo vermede direkt etki etmeyen fakat süreci hızlandıran bölgesel zayıflama işlemi yağların farklı teknik ve yöntemlerle vücuttan atılmasını sağlar. Bu sayede vücut daha kısa sürede istenilen şekle getirilir.

Bölgesel Zayıflama Nedir?

Vücudun belirli bölgelerinde meydana gelen yağlanmalar, sağlıksız bir vücudun meydana gelmesine neden olur. Bu yağlardan diyet, egzersiz ve özel cihazlar ile kurtulamayan kişiler için bölgesel zayıflama yöntemi devreye girer. Yağlara etki sağlayan bu yöntem kilo verme hızını da arttırır. Özellikle basen, kalça, bel, karın, kol, iç bacak gibi kısımlara uygulanan bir işlemdir. Kişinin cilt yapısına ve yaşına göre en uygun yöntem belirlenerek uygulanır. Hem kadın hem de erkeklerde rahatlıkla tercih edilir.

Bölgesel Zayıflama Nasıl yapılır?

Son zamanların sıklıkla tercih edilen işlemleri arasında bölgesel olarak zayıflama yöntemleri yer alıyor. Yağlarından kurtulamayan kişilerde uygulanan bu işlemde soğuk lipoliz, g5 masajı, liposuction gibi birbirinden farklı yöntemler uygulanıyor. Liposuction işleminde yağlar ısıtılarak sıvı hale getirilir. Ardından vakum ve ince iğneler ile yağlar çekilerek vücuttan atılır. Daha kısa sürede sonuç veren bölgesel kilo verme yöntemleri kişinin sağlıklı ve fit bir vücuda sahip olmasını sağlar. Bu sayede gönül rahatlığı ile tercih edilebilir.

Karbon Peeling Kimlere Uygulanır?

Cilt bakım işlemleri arasında yer alan karbon peeling işlemi ölü hücrelerin ciltten atılmasını sağlayan en etkili yöntemdir. Kırışıklık problemi olan kişilerde daha gergin ve genç bir cilt için uygulanabilir. Sivilce ve akne izleri, güneş lekeleri, skar izleri olan kişilerde de tüm bu lekelerin giderilmesi için uygulanabilen bir işlemdir. Karbon peeling, cildi daha fazla sebum üretimi yapanlarda ve siyah nokta oluşumu daha aktif olan kişilerde uygulanıyor.

Karbon Peeling Fiyatları

Genellikle kadınların tercih ettiği karbon peeling işleminde fiyatlar herkese hitap edecek şekilde sunuluyor. Ortalama olarak 4-8 seans olarak uygulanan işlemde seans sayısına göre fiyat değişikliği yaşanır. Sayıda artış meydana geldikçe fiyatlarda da dolaylı olarak artış yaşanacaktır. İndirim ve kampanyalı hizmet sunan merkezlerde fiyatlar daha uygun olarak sunulur. Cildin kısa sürede genç ve temiz olabilmesi için uygulanan en etkili yöntemlerden biridir. Sizler de sağlıklı bir cilt için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Ameliyatsız Yüz Germe Nasıl Uygulanır?

Kırışıklık ve çizgiler genellikle kadınlarda sorun yaratan problemlerdendir. Ameliyatsız yüz germe yöntemi ile en ince çizgiler dahi yok edilerek gergin ve genç bir cilt meydana gelir. Cerrahi bir işlem olmadan yapılan yüz germe lokal anestezi altında farklı teknik ve yöntemlerde uygulanabilir. Bu teknik ve yöntemler cilt yapısına ve kişinin yaşına göre belirlenir. Ameliyatsız yüz germe uzman estetik doktorlar tarafından uygulanan bir işlemdir.

Ameliyatsız Yüz Germe Yöntemleri Nelerdir?

Günümüzde ünlüler tarafından da sıklıkla tercih edilen yüz gerdirme işleminde cerrahi yöntemlerin yanı sıra ameliyatsız yöntemler de tercih ediliyor. İple askılama yöntemi, kilit askı, fokus ultrason, sıvı ile germe gibi pek çok yöntem mevcuttur. Bu yöntemler arasında son teknoloji olarak uygulanan fokus ultrason yöntemidir ve acı oranı oldukça azdır. Sizler de ameliyatsız yüz germe ile hayalinizdeki cilde acı ve ağrısız bir şekilde sahip olabilirsiniz.