Cilt Gençleştirme

Ciltte meydana gelen kırışıklık, sarkma, leke gibi deformasyonlar kişilerin yorgun ve olduğundan daha yaşlı bir görünümde olmasına neden olur. Ciltte meydana gelen bu deformasyonları gidermek ve daha canlı ve daha genç bir görünüm kazanmak için cilt gençleştirme estetik operasyonlarına başvurulur.

Günümüzde cilt gençleştirme için genellikle ameliyatsız yöntemler tercih edilir. Cilt gençleştirme vücutta birçok bölgeye uygulanabilir.

Cilt Gençleştirme Yöntemleri Nelerdir?

Günümüzde çok farklı teknikler ve yöntemler cilt gençleştirme için kullanılır. Yüzde meydana gelen kırışıklık, sarkma azaltılarak cildin tekrar elastik yapısını arttırmak için yapılan cilt gençleştirme yöntemleri şunlardır:

  • Botoks
  • Ultrason ile cilt gençleştirme
  • Mezoterapi
  • İple yüz gerdirme
  • PRP ile cilt yenileme
  • Radyo frekans

Cilt gençleştirme ve saç ekimi fiyatları için işlemin gerçekleştirileceği kurum ile iletişime geçebilirsiniz.

PRP ile Cilt Yenileme Nasıl Yapılır?

PRP ile cilt gençleştirme son yıllarda ciltte meydana gelen kırışıklıkların, sarkmaların ve lekelerin giderilmesinde kullanılan en etkili yöntemlerden birisidir. Kişilerin kendi vücutlarından alınan kan, özel işlemlerden geçirilerek serum haline getirilir.

Daha sonra özel olarak hazırlanmış serum, küçük iğneler yardımıyla deriye enjekte edilir. PRP ile cilt gençleştirme; yüz, boyun, el, bacak, kollar gibi vücutta birçok bölgeye uygulanabilir.

Saç Ekimi Nedir?

Yaşın ilerlemesi, genetik yapı, çevresel etmenler, vitamin eksikliği, çeşitli hastalıklardan kaynaklı olarak saçta dökülme ve seyrelme meydana gelebilir. Saç dökülmesi ve kellik, kadın-erkek birçok kişinin karşılaştığı problemlerden birisidir. Saç dökülmesi için günümüzde kalıcı ve doğal olarak saç ekimi işlemleri gerçekleştirilir. Saç ekimi fiyatları işlem uygulanacak bölgenin alanına göre farklılık gösterebilir.

Günümüzde teknolojinin de gelişmesi ile birlikte oldukça konforlu ve pratik bir şekilde saç ekimi işlemleri gerçekleştirilir. Yetişkin bir bireyde, günlük olarak 60 ile 100 adet arasında saç dökülmesi görülebilir. Ancak bunun üzerindeki saç dökülmesi, saçta seyrelme ve kelliğe neden olur. Cilt gençleştirme ve saç ekimi fiyatları, bilinenin aksine çok yüksek fiyatlı değildir.

Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Saç ekimi fiyatları ve uygulanacak yöntemler, kişilere göre farklı gösterir. Saç ekimi için farklı yöntemler ve teknikler kullanabilir. Genellikle kişilerin ense, kol, bacak, göğüs, sırt bölgesinden alınan kıl kökleri seyrelme ve kelliğin bulunduğu bölgeye nakledilir. İşlem öncesinde, öncelikle kişinin saç ekimine uygun olup olmadığı belirlenmelidir.

Saç dökülmesi, genellikle tepe ve alın bölgesinde çok sık rastlanır. Lokal anestezi altında gerçekleştirilen saç ekimi, yaklaşık 2- 3 saat sürebilir. İşlem sonrasında operasyonu gerçekleştiren uzman doktorun tavsiyelerine birebir uyulması gerekir. Saç ekimi sonrasında saçlarda dökülme meydana gelebilir. Saç ekimi fiyatları, uygulanacak metot ve yöntemlere göre farklılık gösterir.

Saç Ekimi Kimlere Uygulanır?

Her kurum, farklı fiyat politikası üzerinde ücretlendirme yapar. Saç ekimi fiyatları işlemin gerçekleştirileceği kuruma ve uygulanacak tekniklere göre farklılık gösterir. Saç ekimi, kadın-erkek birçok kişiye rahatlıkla uygulanabilir. Kanser, diyabet, tansiyon gibi kronik rahatsızlığı bulunan kişilerin, bu durumu uzman doktorlarına bildirmeleri gerekir.

Saç ekimi öncesinde hastalara gerekli tetkikler ve muayeneler yapılarak, işlem için uygun olup olmadığı araştırılmalıdır. Bunun yanı sıra herhangi bir cilt rahatsızlığı veya alerjisi bunlar kişilerin bu durumu da operasyonu yapacak uzmana bildirmesi gerekir. Saç ekimi fiyatları ve operasyonun detayları ile ilgili detaylı bilgi için işlemin gerçekleştirileceği kurum ile iletişime geçilmelidir.

Dermapen Uygulaması Nedir? Nasıl Yapılır?

Ciltte meydana gelen akne, çatlak, leke ve izlerin giderilmesinde kullanılan bir yöntem olarak Dermapen bilinir. Cildin üst tabakasına zarar vermeden uygulanan bir yöntemdir. Oldukça rağbet gören bir işlem haline gelmiştir.

İşlem sonrasında ciltte kızarıklık, kabuklanma gibi bazı sorunlar meydana gelebilir. Dermapen etkisi ile bu tür sorunlar görülebilir.

Bunlar normal ve geçici sorunlardır. Dermapen cildi derinden etkileyen oldukça etkili cilt gençleştirme yöntemlerinden birisidir.

Dermapen Fiyatları

Cilt yenileme ve gençleştirme tedavisi olan dermapen fiyatları işlemin yapılacak kuruma göre farklılık gösterir.

Ayrıca tedavi yapılacak alanın boyutu ve ek tedaviler, fiyatta farklılık görünmesine neden olur. Dermapen fiyatları ile ilgili güncel ve detaylı bilgi için işlemi gerçekleştirileceği kurum ile iletişime geçilmesi gerekir.